Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy wybaczył byś zdradę? 06/22
22.06.2023, 14:50
Nie, jeśli chodzi o moją osobę, to ja właśnie nie mógłbym z tym żyć i dręczyłyby mnie myśli, że jak mogłem tak lekką ręką wybaczyć kurwie, która wbiła mi nóż w plecy z uśmiechem na twarzy. Taka osoba musi dobitnie odczuć, że bardzo źle zrobiła, bo w innym przypadku rozejdzie się to po kościach i znowu ta osoba kogoś zdradzi/oszuka.
22.06.2023, 19:16
Wiele lat temu doświadczyłam, wybaczyłam. Wcześniej jednak wyjechaliśmy daleko za miasto (chciał tłumaczyć na lonie natury bezczelny na tyle ze jeszcze wyleciał z pierścionkiem). Kiedy szukał go w trawie - odjechałam, więcej kurwy nie widziałam.
@"Lady Giwera" Zdadzic tak spaniałą istote to karygodne i powiem Ci wiecej twoj nick widze wszedzie to nie zalochanie ale imponujesz mi stale .
Biggest fan <3
GlasshanD to mile. Pragnę jednak podkreślić, że zdrada świadczy o osobie zdradzającej, nie zdradzanej. W każdym razie w takiej formie w jakiej miało to miejsce, "dzieciok", mężczyźni zapewne rzadziej zdradzają jeśli w ogóle.
Jakkolwiek w. którąkolwiek strone by z tą zdradą nie bylo lepiej sie rozstać niżeli dalsze życie z nią/nim marnować
Dodam tu tylko że Twa @"Lady Giwera" energia jest zbyt potężna niczym horyzont zdarzeń na strzępy rozrywa wciąga me w swe tryba <3
Biggest fan 4ever !
@"Lady Giwera" Zdadzic tak spaniałą istote to karygodne i powiem Ci wiecej twoj nick widze wszedzie to nie zalochanie ale imponujesz mi stale .
Biggest fan <3
GlasshanD to mile. Pragnę jednak podkreślić, że zdrada świadczy o osobie zdradzającej, nie zdradzanej. W każdym razie w takiej formie w jakiej miało to miejsce, "dzieciok", mężczyźni zapewne rzadziej zdradzają jeśli w ogóle.
Jakkolwiek w. którąkolwiek strone by z tą zdradą nie bylo lepiej sie rozstać niżeli dalsze życie z nią/nim marnować
Dodam tu tylko że Twa @"Lady Giwera" energia jest zbyt potężna niczym horyzont zdarzeń na strzępy rozrywa wciąga me w swe tryba <3
Biggest fan 4ever !
22.06.2023, 20:19
Nie ma nic wstydliwego w tym, że kogoś zraniłeś
Każdy rani, lecz w jaki sposób to zrobiłeś
Jeśli zdradziłeś to jesteś bez wartości
Nie można Ci ufać, bo do kure**wa masz skłonności.
Nigdy bym nie wybaczył 😣
Każdy rani, lecz w jaki sposób to zrobiłeś
Jeśli zdradziłeś to jesteś bez wartości
Nie można Ci ufać, bo do kure**wa masz skłonności.
Nigdy bym nie wybaczył 😣
23.06.2023, 13:29
Wybaczyłbym jeżeli dowiedziałbym się od niej a nie przyłapując czy dowiadując się po długim czasie. Szczerość, komunikacja i zaufanie jest najważniejsze u mnie w związku.