Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GRADOBICIE II - horsii
23.06.2023, 15:38
część druga
Witam Was kochani serdecznie na drugim Gradobiciu w tym sezonie, u nas sezon nigdy się nie kończy, tak więc proszę mieć się na baczności. Zasady naszej gry omówiłem w tym poście (https://dopal.org/showthread.php?tid=211...0#pid45430), jeśli ktoś chce, może ujawnić się jako autor odpowiedzi, ale ja pary nie puszczę Wybaczcie, że tyle musieliście czekać, ale od niektórych uzyskać pie*****ne dwa zdania, graniczy z cudem. W tej części jest jednak już nieco więcej opinii, zapraszam do zabawy!
⇣ Bohaterem dzisiejszej gry jest ⇣
- "Horsii użytkownik wykazując się dużą wiedzą zarówno w RC jak i wielu nowinek w tej dziedzinie.Jest to dość wysoko ceniona osoba pod względem reputacji, jak i wiedzy.Osoba ogólnie wydaje się być miła a przedewszystkim pomocna.Wiele razy wykazał się swoją wiedzą i służył pomocą innym w tym mi.Gdyby nie on pewnie pogubił bym się w benzo.A wystarczyło kilka pytań i on bez problemu mi pomógł.Sam z siebie zaproponował. Jak czegoś nie będziesz wiedział wal śmiało".Jest to godny i warty uwato użytkownik tego forum.Wkłada dużo wiedzy w rozwój forum"
- "Horsi to człowiek o gołębim sercu i końskim zdrowiu Jest dojrzały, kulturalny oraz uprzejmy. Ma spory dystans do siebie , potrafi pożartować z klasą. Potrafi stawiać sobie cele i do nich dąży. Ma ogrom wiedzy i dzieli się nią w sposób przystępny dla innych użytkowników. Dba o wysoki poziom merytoryczny naszego forum. Nie da się go nie lubieć"
- "Inteligentny, z dużą wiedzą na temat chemii i farmakologii, potrafi pośmiać się i samemu powiedzieć coś śmiesznego. Terminator jeśli chodzi o dawki benzo "
- "Horsii? Najwiekszy na dopalu drugnerd. Czlowiek o naukowym podesjciu do substancji psychoaktywnych. Jedna z osob odpowiedzialnych za merytoryczny poziom Forum. Dla mnie to czlowiek - wzor, a raczej tablica wzorow. Uwazny obserwator rynku RC, i krytyczny komentator nowosci, gdzie w lancuchu pojawia sie czegos 'o jedno wiecej'. Jak trzeba to zawsze pomoze rada, jak ktos jest pajacem to potrafi podzielic sie refleksja. Na pewno ktos, bez kogo Forum nie bylo by takie samo"
- "Osoba odpowiadająca wyczerpująco na pytania. Widać, że zna się na tym co pisze."
- "Może zabrzmieć to dziwnie, ale niemal od razu po pojawieniu sie na forum wiedziałem, że się dogadamy. Przy swojej wielkiej wiedzy nie wywyższa się, gada się z nim jak ze swoim dobrym ziomkiem. Dlatego z chęcią spotkałbym się z tym użytkownikiem coś przywalić w palnik. To mój ulubiony user z forum, zawsze każdy może uzyskać od niego info w razie niewiedzy, wątpliwości, zawsze coś doradzi. Poszukiwacz nowości z chemicznym zapleczem wiedzy. Czlowiek, którego obecność rozwija dopal i sprawia, że chce się tam wracać."
- "Wporzadku gość ma dużą wiedzę na temat substancji psychoaktywnych i redukcji szkód, tylko ostatnio mi się nie podobało jak podszedł do sytuacji v cyberrc.nl obrazu wieszal na nim psy jakby go wyjebał na 100g za które zapłacił... Trzeba dać szansę każdemu v, dla mnie działają lepiej niż designer a d jakoś nie ciśnie jak popadnie"
- "dobry przyjaciel o swietnym poczuciu humoru, nie wyobrazam sobie forum bez niego - czy to jego esejow naukowych, temperowania samplarzy czy luzne wypowiedzi majace na celu przedstawienie jakiejs substancji, wiele sie od niego nauczylem i duzo mu zawdzieczam, forumowy naukowiec - nie wiem na czym w kontekscie substancji psychoaktywnych by sie nie znal, leb jak sklep i do tego polki wypelnione az sie wysypuje"
- "Bardzo go lubię, chemiczny geniusz i prawdziwy koń"
- "Miła osoba, ciekawy badacz. Wydaje się być profesjonalistą. Pewnie ma wiedzę na temat różnych substancji i podchodzi do używek...w "poważny" sposób, nie jak gimbus który wali towar i elo"
- "Horsii - bohater/bohaterowie "Czarnoksiężnika z krainy Oz". Jest chyba każdym po trochę. Horsii - "łeb jak sklep" - pojemna głowa. Horsii - piękny człowiek, który jak sam napomknął urodził się zbyt późno. Smile Okres po upadku powstania listopadowego (1831) mógłby być idealny. Początki intensywnego rozwoju kultury narodowej, piśmiennictwa, sztuk plastycznych oraz MUZYKI."
- "Szczwany lis, którego wyjątkowo sobie cenię. Jeden z głownych filarów i pionier ekipy Dopal. Czasem za małe dawki wrzuca tylko."
- "Horsii - schizofrenik, turbiarz, czlowiek pol rakieta pol klonazolam, jedna z 4 osob na dopale z ktorymi mozna normalnie pogadac i ma pojęcie o tym co pisze, nie daje dupy za darmowe sample, poważny i szanowany antysemita"
- "Jeśli chodzi h horsiego: dla mnie osoba z duża wiedza odnośnie rc. Mega doinformowany jeśli chodzi o jakieś akcje na forum, mega doświadczony o nowości w tej dziedzinie. Zdania innego nie mogę mieć nie znając go dobrze"
- "Niewiele wiem, wierzy w teorie spiskowe xD"
horsii prezentuje Tobie mój drogi przyjacielu dwójeczkę, miała być dochowana w totalnej tajemnicy, ale wydałem się przypadkiem - kto ma wiedzieć ten wie ważne, że treści nie poznałeś.
ZOSTAW FEEDBACK JEŚLI SIĘ SPODOBAŁO.
23.06.2023, 15:59
To jest dobre
Cytat:Horsii - schizofrenik, turbiarz, czlowiek pol rakieta pol klonazolam,
23.06.2023, 16:32
Cukierkowa atmosfera.
Po same kule... by się rzekło😎
Coraz lepiej to zaczyna wyglądać, jest więcej opinii co cieszy oko.
Powiem Ci horsii w tajemnicy, że dwójka to odemnie, ale psst cicho sza😉
Nie prochu ćpunie, akapit taki, drugi😎
Po same kule... by się rzekło😎
Coraz lepiej to zaczyna wyglądać, jest więcej opinii co cieszy oko.
Powiem Ci horsii w tajemnicy, że dwójka to odemnie, ale psst cicho sza😉
Nie prochu ćpunie, akapit taki, drugi😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.06.2023, 16:50
kot_kreskowy pięknie Kocie . Trafna opinia, potrafi łopatologicznie o wzorach opowiadać (WTF?) z POLSKIEGO NA NASZE
horsii To i ja się "przypucuje" 11. Syrenko vel Dorotko jesteś piękny i nieodgadniony.
Żeś energię tęczową z grzywy zapodał kucu
"Całuski, cukierki, ciasteczka"
horsii To i ja się "przypucuje" 11. Syrenko vel Dorotko jesteś piękny i nieodgadniony.
Żeś energię tęczową z grzywy zapodał kucu
"Całuski, cukierki, ciasteczka"
Niestety nie zdążyłem napisać mojej wypowiedzi z przyczyn niezależnych ale po konsultacji z autorem zaproponował abym tera dodal vo z przyjemnością czynie
Także ....
Odkąd pamiętam,a pamietam6 dobrze między mną ,a horsii od samego poczatku czyt.od lat..trwa zdrowa relacja przede wszystkim dlatego ze jest z nim o czym pogadac, gość naprawde dysponuje nietuzinkowym zasobem wszechstronnej wiedzy w szczególności tej branżowej którą chętnie sie z towarzystwem dzieli objaśniając dany temat w profesjonalny jak i ten łopatologiczny sposób tak aby każdy kto czyta wiedzual co jest 5
Nie ukrywam że jest takze jak dla mnie jedyną tu osobą ktira ma niemal identiko gusta muzyczne co zazębia jeszcze bsrdziej nasza znajomość
Reasumując jest to jeden z nielicznych znanych mi spośród forumowych użytników użytnik którego lubie i szanuje
Pzdr
Także ....
Odkąd pamiętam,a pamietam6 dobrze między mną ,a horsii od samego poczatku czyt.od lat..trwa zdrowa relacja przede wszystkim dlatego ze jest z nim o czym pogadac, gość naprawde dysponuje nietuzinkowym zasobem wszechstronnej wiedzy w szczególności tej branżowej którą chętnie sie z towarzystwem dzieli objaśniając dany temat w profesjonalny jak i ten łopatologiczny sposób tak aby każdy kto czyta wiedzual co jest 5
Nie ukrywam że jest takze jak dla mnie jedyną tu osobą ktira ma niemal identiko gusta muzyczne co zazębia jeszcze bsrdziej nasza znajomość
Reasumując jest to jeden z nielicznych znanych mi spośród forumowych użytników użytnik którego lubie i szanuje
Pzdr
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
23.06.2023, 18:06
Energię tęczową?😎
Jak nic mefedron😂
Jak nic mefedron😂
NIE dla OPIO !!!
Nie wiem czy moja odpowiedź gdzieś umknęła w gąszczu innych wypowiedzi Oto co ja sądzę o horsii
Horsii - spoko ziomeczek z którym miałem okazję spotkać się w realu, z ogromniastą, ale to ogromniastą wiedzą, czasami wydaje mi się że jest nie z tej planety, bo mówi językiem którzy nieliczni potrafią rozszyfrować.
Jak mam jakieś pytanie odnoście RC piszę do niego, bo przeważnie zna odpowiedź, albo wie kto zna.
Życzę mu spełnienia jego największego marzenia 🙂
A na dodatek praktyk, interesujący się tym tematem i to dogłębnie
Podziwiam go
Horsii - spoko ziomeczek z którym miałem okazję spotkać się w realu, z ogromniastą, ale to ogromniastą wiedzą, czasami wydaje mi się że jest nie z tej planety, bo mówi językiem którzy nieliczni potrafią rozszyfrować.
Jak mam jakieś pytanie odnoście RC piszę do niego, bo przeważnie zna odpowiedź, albo wie kto zna.
Życzę mu spełnienia jego największego marzenia 🙂
A na dodatek praktyk, interesujący się tym tematem i to dogłębnie
Podziwiam go