Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Łuków: ksiądz miał taką ilość narkotyków, że mógł doznać wniebowstąpienia
24.06.2023, 09:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2023, 09:12 przez kot_kreskowy.)
ProducentRC
Oj tam, oj tam. Histeryzujesz.
Ksiądz na pewno by takich rzeczy obrzydliwych nie robił, to na pewno ci źli ministranci przynieśli jakieś dziwne kadzidło😂😂
Podobno waga wszystkich narkotyków wskazywała 21,37gr😎
Oj tam, oj tam. Histeryzujesz.
Ksiądz na pewno by takich rzeczy obrzydliwych nie robił, to na pewno ci źli ministranci przynieśli jakieś dziwne kadzidło😂😂
Podobno waga wszystkich narkotyków wskazywała 21,37gr😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.06.2023, 10:30
Ludzie pewnie mu dali na tacy, bo widzieli że chłop cały czas ponury jest i chcieli mieć weselsze niedzielne mszy
26.06.2023, 17:31
Kurwa naćpanemu każą poddać się każe, a pedofilów pod dywan xD naprawdę świetnie ukierunkowana moralność KK
26.06.2023, 20:14
To już wiem dlaczego zawsze tam w kościele tak dziwnie się czułem
Nie no, nie byłem tam nigdy, ale jestem ciekaw czy zioło było w kadzidle
Nie no, nie byłem tam nigdy, ale jestem ciekaw czy zioło było w kadzidle
26.06.2023, 21:33
@"PUDZILLA" kot_kreskowy Mam w lodówce mięso mielone z Łukowa na kotlety, chyba zacznę robić z niego jednak tatara, a nóż widelec są tam jakieś wspomagacze.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.06.2023, 03:50
ksiadz tez czlowiek, kazdy musi czasem przyjebac
ciekawi mnie ile jest przypadkow ksiezy, ktorzy cpaja, ale sprawy nie wyciekaja do mediow
wpisalem z ciekawosci w google fraze "ksiadz posiadanie narkotykow", przeszukalem 5 stron wynikow az w koncu znalazlem JEDNA inna sprawe z Czestochowy sprzed ponad 3 lat XD
a no i natknalem sie na forum nawet XD
ciekawi mnie ile jest przypadkow ksiezy, ktorzy cpaja, ale sprawy nie wyciekaja do mediow
wpisalem z ciekawosci w google fraze "ksiadz posiadanie narkotykow", przeszukalem 5 stron wynikow az w koncu znalazlem JEDNA inna sprawe z Czestochowy sprzed ponad 3 lat XD
a no i natknalem sie na forum nawet XD