Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Myrkl - pierwsza na świcie tabletka na kaca?
11.07.2022, 03:44
DariuszAwariusz
Preparat Myrkl jest dostępny w sprzedaży online i kosztuje ok. 35 euro za 30 tabletek. W ofercie są dwa rodzaje tabletek: jedna przeznaczona do użytku na 12 godzin przed piciem i druga na godzinę przez spożyciem alkoholu.
W ogóle xd
Preparat Myrkl jest dostępny w sprzedaży online i kosztuje ok. 35 euro za 30 tabletek. W ofercie są dwa rodzaje tabletek: jedna przeznaczona do użytku na 12 godzin przed piciem i druga na godzinę przez spożyciem alkoholu.
W ogóle xd
12.07.2022, 22:20
Kazdy, kto choc troszke uwazal na biologii, powinien wiedziec jak wyglada metabolizm alkoholu i gdzie sie odbywa. Zadne bakterie nie zastapia watroby. A to, ze metabolizuja alkohol do wody i CO2 to juz w ogole kabaret.
YOUR ATTORNEY
12.07.2022, 22:56
DariuszAwariusz na OLX można kupić:
https://m.olx.pl/d/oferta/myrkl-suplemen...PZVbZ.html
Beeniepatu cóż... Są na tym świecie rzeczy które się fizjomomom nie śniły i nie raz pewnie jeszcze nas zaskoczą
https://m.olx.pl/d/oferta/myrkl-suplemen...PZVbZ.html
Beeniepatu cóż... Są na tym świecie rzeczy które się fizjomomom nie śniły i nie raz pewnie jeszcze nas zaskoczą
21.06.2023, 11:41
Ja na kaca idę pobiegać , w ten sposob pomagam troche swojemu organizmowi w walce z toksynami. A w jakies magiczne suplementy nie wierze
23.06.2023, 21:40
Raczej jestem za tym żeby po prostu wyjść na dwór przespacerować się, wrócić, zjeść coś dobrego , wziąć ciepły prysznic, a nie wprowadzać jakiś niepotrzebny zamęt dla wątroby
24.06.2023, 16:03
Istnieje w ogóle taki złoty środek na kaca? Czy to tylko chwyt marketingowy?
Według mnie Kac sam musi przejść. To jest kara że się traci głowę, naturalny skutek.
Skutek i przyczyna.
Te złote środki mogą więcej zła zrobić w organizmie, dają tylko efekt że wszystko jest ok. Picie z głową to jedyne rozwiązanie.
Według mnie Kac sam musi przejść. To jest kara że się traci głowę, naturalny skutek.
Skutek i przyczyna.
Te złote środki mogą więcej zła zrobić w organizmie, dają tylko efekt że wszystko jest ok. Picie z głową to jedyne rozwiązanie.
24.06.2023, 16:26
Tak, na kaca zdecydowanie najlepszym sposobem jest picie z umiarem.
Gdy się upijałem kiedyś, to dzień po czułem się o wiele gorzej niż na najgorszej zwale po ćpaniu.
A wcale dużo nie potrzebowałem, pół litra i na drugi dzień masakra, żołądek rozjebany, biegunka, rzyganie...a idź pan w chuj z tym chlaniem.
Szczerze, to nie pamiętam już kiedy ostatnio byłem pijany.
Jak zrobiłem awanturę z Ukraińcami to policja musiała przyjechać bo cztery kurwy nie były w stanie dać mi rady. Cioty
A ja ocknąłem się w szpitalu w pasach
Jeszcze mnie w nocy karetka na chatę musiała odwieźć bo ciuchy mi rozcieli nożycami i w takim kitlu lekarskim z gratami na wierzchu mnie wieźli pod same drzwi.
Do dziś nie zapłaciłem za zniszczenia mieszkania, bo kuewami rzucałem po ścianach xd
A tylko wódka była
To było kilka lat temu. Po tym zdarzeniu najebałem się tylko raz.
Nie cierpię już tego stanu, mam autentycznie awersję.
Drinka, dwa i to wszystko i to też kilka razy w roku.
Bardzo często kupuję piwo zero smakowe ostatnio 😁
Gdy się upijałem kiedyś, to dzień po czułem się o wiele gorzej niż na najgorszej zwale po ćpaniu.
A wcale dużo nie potrzebowałem, pół litra i na drugi dzień masakra, żołądek rozjebany, biegunka, rzyganie...a idź pan w chuj z tym chlaniem.
Szczerze, to nie pamiętam już kiedy ostatnio byłem pijany.
Jak zrobiłem awanturę z Ukraińcami to policja musiała przyjechać bo cztery kurwy nie były w stanie dać mi rady. Cioty
A ja ocknąłem się w szpitalu w pasach
Jeszcze mnie w nocy karetka na chatę musiała odwieźć bo ciuchy mi rozcieli nożycami i w takim kitlu lekarskim z gratami na wierzchu mnie wieźli pod same drzwi.
Do dziś nie zapłaciłem za zniszczenia mieszkania, bo kuewami rzucałem po ścianach xd
A tylko wódka była
To było kilka lat temu. Po tym zdarzeniu najebałem się tylko raz.
Nie cierpię już tego stanu, mam autentycznie awersję.
Drinka, dwa i to wszystko i to też kilka razy w roku.
Bardzo często kupuję piwo zero smakowe ostatnio 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Easy Rider takowego nie znam. Można według mnie tylko zmniejszać skutki spożycia %, mam na myśli nawadnianie, elektrolity itp.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !