Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ukraina chce zalegalizować marihuanę do celów medycznych
28.06.2023, 17:29
Prezydent Ukrainy Wołodymyr Zelenski opowiedział się za legalizacją leków na bazie konopi indyjskich podczas regularnego posiedzenia Rady Najwyższej.
"Musimy wreszcie uczciwie zalegalizować leki na bazie konopi indyjskich dla wszystkich, którzy tego potrzebują" - powiedział.
Zelenski dodał również, że pomimo nadzwyczajnego charakteru propozycji dla przywódców kraju, Kijów musi zaakceptować taką inicjatywę. W ten sposób obywatele Ukrainy nie będą musieli "znosić bólu, stresu i traumy z powodu wojny". Powiedział również, że wszystkie najlepsze światowe praktyki powinny zostać przyjęte na Ukrainie.
Aby wdrożyć tę inicjatywę, Zelenski proponuje przeprowadzenie odpowiednich badań naukowych, a sama produkcja według niego powinna być zlokalizowana na terytorium państwa.
źródło: aipsin.com
29.06.2023, 07:49
Taaa a czego to oni nie zrobili lub w przyszłości, już niedługo od paru lat nie zrobią
03.07.2023, 16:09
Ja tam nie wiem co ta roślina przeszkadza , sama natura. A co naturalne powinno być legalne - takie moje skromne zdanie