Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co Cię męczy w zażywaniu narkotyków? 07/04
04.07.2023, 17:30
Wiele można wymieniać, ale skupię się na jednym, kiedyś przez " hardcorowe ćpanie " potracił człowiek znajomości bezpowrotnie, a to boli i mimo, że teraz może "wali" z 10% tego co kiedyś, to nie działa tak, że 90 % odzyskał.
To by było zbyt proste...
To by było zbyt proste...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
04.07.2023, 17:54
Czeslawo
Ja stricte przez krytyczne ćpanie straciłem jedną osobę, co mnie bardzo wtedy bolało. Jednak z biegiem czasu zupełnie nie interesuje mnie już, co z tą osobą się dzieje. Dzięki leczeniu interesuje mnie teraz zupełnie inny typ ludzi co dawniej.
Za to ja pozamykałem bardzo dużo znajomości, które bardzo mi szkodziły i jestem zadowolony. Starzy przyjaciele z lat nastoletnich również wrócili.
Wystarczy się rozwijać i kreować swoje życie wg własnych zasad (które się utraciło przez nałogi itp.).
5 zł za poradę egzystencjalną się należy xD
Ja stricte przez krytyczne ćpanie straciłem jedną osobę, co mnie bardzo wtedy bolało. Jednak z biegiem czasu zupełnie nie interesuje mnie już, co z tą osobą się dzieje. Dzięki leczeniu interesuje mnie teraz zupełnie inny typ ludzi co dawniej.
Za to ja pozamykałem bardzo dużo znajomości, które bardzo mi szkodziły i jestem zadowolony. Starzy przyjaciele z lat nastoletnich również wrócili.
Wystarczy się rozwijać i kreować swoje życie wg własnych zasad (które się utraciło przez nałogi itp.).
5 zł za poradę egzystencjalną się należy xD
04.07.2023, 19:54
jeżeli chodzi o 3cmc to chęć ciągłego poprawiania, zatkany nos i 7 dniowy katar (jak bóg da)