Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy boisz się samotności? - 07/09
09.07.2023, 09:12
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
09.07.2023, 12:34
Kurwa, stary, ja kocham i bardzo sobie cenię świety spokój 😎
Bardziej sié obawiam zwiazku XD
Żadnych kurwa kompromisów, słuchania jej pierdolenia, ogarniania fochów z dupy wziętych itd.
Nieeeeeeeerrre😎
Bardziej sié obawiam zwiazku XD
Żadnych kurwa kompromisów, słuchania jej pierdolenia, ogarniania fochów z dupy wziętych itd.
Nieeeeeeeerrre😎
Metamorfoza
09.07.2023, 13:40
zawsze mam najlepszego przyjaciela, którego znam od podszewki obok siebie, ja nim jestem, szanuję się i bardzo doceniam
get
over
it
over
it
09.07.2023, 19:54
Oswojonej nie trzeba się bać
Z uświadomioną przyjemnie lub mniej można żyć
Zbyteczne są tylko lęki bo kosztowne, niezależnie od barteru.
Z uświadomioną przyjemnie lub mniej można żyć
Zbyteczne są tylko lęki bo kosztowne, niezależnie od barteru.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
09.07.2023, 23:23
Samotność to mój największy rywal, ale też najlepsza przyjaciółka. Trudno jest mi jednoznacznie odpowiedzieć na tak bardzo zamknięte pytanie, na które wystarczy odpowiedzieć tak lub nie. Samotności się nie boję, ale jej nie lekceważę. Samotność może dotknąć w niespodziewanym momencie, ale jest też odzwierciedleniem Twojego obecnego stanu. Jeżeli ktoś boi się samotności, to znaczy, że nie jest gotowy wejść na wyższy poziom świadomości. Jeżeli zaakceptujesz samotność, zaakceptujesz też siebie. Los na pewno nie będzie celowo nas wprowadzał w stan osamotnienia. Warto jest szukać w sobie światła.
10.07.2023, 09:33
Boję się samotności i dlatego wybrałem to co najlepsze, pomoc sobie oraz partnerce,czyli psychoterapię, oddział dzienny i leczenie.
Ma problem z głową i to źle wpływało, wręcz toksycznie.
Ma problem z głową i to źle wpływało, wręcz toksycznie.