Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ile razy dziennie sprawdzasz pocztę e-mail? - 07/10
10.07.2023, 10:39
Wcale nie sprawdzam.
Jak dostaję powiadomienie to dopiero wtedy wchodzę.
Nie mam pierdolca na punkcie maili XD
A do spamu nie trafiają mi nigdy maile od vendorów,no może poza designerem, ale to sam go tam przekierowałem i ten jego żalosny mailing. Jak ktoś traktuje ludzi jak śmieci, sam nim zostaje. Proste
Jak dostaję powiadomienie to dopiero wtedy wchodzę.
Nie mam pierdolca na punkcie maili XD
A do spamu nie trafiają mi nigdy maile od vendorów,no może poza designerem, ale to sam go tam przekierowałem i ten jego żalosny mailing. Jak ktoś traktuje ludzi jak śmieci, sam nim zostaje. Proste
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.07.2023, 11:11
często, od 6-12 razy dziennie, w dzień odbioru ważnej przesyłki nawet co 15minut
10.07.2023, 11:18
W dzień w który nie spodziewam się żadnej paki to może raz, dwa. Ale w taki w który wyczekuję ładunku, to F5 nie ma ani chwili przerwy
10.07.2023, 11:35
Raz dziennie, a zdarza się że raz w tygodniu, nie mam określonej godziny sprawdzania, poświęcam na to max 5 min
10.07.2023, 11:43
Ej, a na pocztę też dzwonicie czy juz Wasz list tam może jest? xd
Jak coś ma być to przychodzi powiadomienie, a nie zmieniasz się w świra patrzącego w przestrzen na tą małą zmianę
Jak coś ma być to przychodzi powiadomienie, a nie zmieniasz się w świra patrzącego w przestrzen na tą małą zmianę
10.07.2023, 13:16
W czasie pacy mam otwartą cały czas, chyba ze potrzebuję skupić się na czymś konkretnym, wtedy wyłączam rozpraszacze.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!