Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubisz piwo bezalkoholowe? - 07/13
Gdzieś kiedyś słyszałem, że takowe piwo jest trujące
Wiadomo żarty żartami, ostatnio w swojej osiedlowej żabce widziałem piwo BUH bezalkoholowe w zajebistej przecenie 50% to jest piwo które najbardziej mi podchodziło ostatnimiczasy, ale alkoholowe
piwo bezalkoholowe podobno jest zajebistym napojem nawaniającym z duzą iloscią witamin
Wiadomo żarty żartami, ostatnio w swojej osiedlowej żabce widziałem piwo BUH bezalkoholowe w zajebistej przecenie 50% to jest piwo które najbardziej mi podchodziło ostatnimiczasy, ale alkoholowe
piwo bezalkoholowe podobno jest zajebistym napojem nawaniającym z duzą iloscią witamin
Be objective and honest.
13.07.2023, 15:13
nie tankuje etanolu od 3 tygodni, wypiłem przez ten okres tylko jedno dębowe i lodoherbatę, dębowe niegdyś moje ulubione piwko, było obrzydliwe - no ale nie wyleje
i tak w sumie po za tym jednym dniem, to piję więcej zerówek niż zwykłej wody codziennie xD polecam te nowe lechy active i okocimy zero w butelce, miazga
JureKiler nie podobno, taka prawda
i tak w sumie po za tym jednym dniem, to piję więcej zerówek niż zwykłej wody codziennie xD polecam te nowe lechy active i okocimy zero w butelce, miazga
JureKiler nie podobno, taka prawda
13.07.2023, 16:14
Ja też kiedyś słyszałem, że piwo bezalkoholowe i takie poniżej 5% jest trujące i że włosy po nim wypadają
Czasami lubię napić się takiego zimnego 0% - polecam Łomżę, np. mango (20% soku z owoców)
Czasami lubię napić się takiego zimnego 0% - polecam Łomżę, np. mango (20% soku z owoców)
13.07.2023, 16:20
Nie przepadam za piwem bezalkoholowym, ALE
jeżeli chodzi o napoje bezalkoholowe to polecam Martini Floreale, mocno orzeźwiające w sam raz na lato, dodajcie sobie limonki czy cytryny, jak wam się chce to możecie też zalać tonikiem, ja tam mogę to pić bez niczego, z dodatkiem kostek lodu, polecanko
jeżeli chodzi o napoje bezalkoholowe to polecam Martini Floreale, mocno orzeźwiające w sam raz na lato, dodajcie sobie limonki czy cytryny, jak wam się chce to możecie też zalać tonikiem, ja tam mogę to pić bez niczego, z dodatkiem kostek lodu, polecanko
13.07.2023, 17:03
Bez alko to dla mnie nie piwo, może to śmieszne ale nigdy w życiu nie piłem piwa bez alko na orzeźwienie wolę yerbe na zimno z dodatkiem cytryny i mięty czyli terere z kostkami lodu, to dopiero jest orzeźwienie