Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2FDCK + SSRI
23.01.2023, 01:47
Witam, czy miał ktoś styczność odnośnie połączenia tych dwóch?
K sama w sobie nie ma żadnych interakcji z receptorami serotoninowymi
Pytanie czy 2fdck wchodzi w interakcję z lekami z grupy SSRI? Może kotś łączył tutaj na forum oba i potwierdzi czy jest to "bezpieczne"?
K sama w sobie nie ma żadnych interakcji z receptorami serotoninowymi
Pytanie czy 2fdck wchodzi w interakcję z lekami z grupy SSRI? Może kotś łączył tutaj na forum oba i potwierdzi czy jest to "bezpieczne"?
23.01.2023, 02:07
Kiedyś znajomy znajomego chciał walić DCK będąc na jakimś SSRI, escitalopramie albo fluoksetynie chyba, nie pamiętam już. Pomimo tego co wiemy (no a dużo aż tak nie wiemy, RESEARCH chemicals to nie tylko eufemizm na wkładanie ustawodawcom palców do oka tylko zostawanie szczurem laboratoryjnym) to DCK i 2-FDCK nie posiadają raczej jakichs powinowactw do rec. serotoninowych, ALE są dyso (np. 3-MeO-PCE, 3-Me-PCPy) które są SNDRI (wychwyt zwrotny serotoniny, dopaminy i noradrenaliny), ale tak w znaczeniu rekreacyjnym - hehe stim eufo (jak na dysocjant) nie jak "lekarstwo" (podobno SSRI coś leczy xD), więc koniec końców - pewnie nie, ale wtedy odradziłem mu "leki" odstawić i pozbyć się najpierw tego gówna z organizmu przed sesją odklejki i tobie powiem to samo.
23.01.2023, 08:46
RaeminGhos z dyso i SSRI jest tak, ze do konca tego nie wiadomo. Do tego bardzo duzo zalezy od tego ile sie jest na SSRI, jakich dawek sie uzywa, i dokladnie jakiego leku. Trzeba obserwowac sie w trakcie testow, bo np wieksza ilosc wizuali czy efektow psychodelicznych, czesto powiazywana jest ze zwiekszona aktywnoscia serotoniny. Ciekawy artykul na ten temat tutaj - dotyczy K ale bedzie punktem odniesienia owniez dla 2fdck. Ladujac SSRI najlepiej unikac zabaw z substancjami. A jak substancje, to odstawka SSRI
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27211253/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27211253/
YOUR ATTORNEY
06.03.2023, 11:37
Dyso podnosi ciśnienie krwi. SSRI też miewają taką tendencję... i to właśnie pod tym kątem byłabym ostrożna.
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
06.03.2023, 12:49
SSRI nie łączy się dobrze chyba z niczym. Jak wyżej masz wyjaśnione - sprawdzamy ostrożnie. Nikt nie może nigdy zagwarantować że jakiekolwiek ćpanie będzie bezpieczne. A jak jest mało danych na dany temat to można sobie gdybać jak to wyjdzie w praktyce.
06.03.2023, 22:21
Byłem na venlafaksynie i nie zauważyłem interakcji z ketą
Ale wiadomo odradzam komuś
14.07.2023, 04:25
Heh,moim pierwszym dyso było właśnie 2-Fdck.Ehhh, cudne wspominki z tego okresu, heh. Ale wracając do tematu, w tym czasie przyjmowałam(SSRI)w ilości 20mg /dz, Paroksetyny,, która brałam od ok 3mc(wiec stężenie w organizmie było max).A,że bardzo bardzo chciałam spróbować dyso, to po rozkmince, co do rodzaju(SpecDrag prywatny mój zdecydował), że 2FDCK, będzie gitara.
Nooo iiii, fdck zadziałało tak jak zadziałać powinno,bylo pięknie, magicznie i wesołe miasteczko w innym wymiarze, heh. Czy zażywanie, SSRI w jakikolwiek sposób wpłynęło na 2FDCK,NIE.
ALE, 2-FDCK nie wykazuje koligacji na receptory serotoninowe,wiec wychwyt zwrotny sero w tym przypadku raczej jest nieistotny.
Alee, z innymi dysocjantami radzę uważać, najpierw zorientować się w temacie, poczytać, popytac, na forum np.,, ponieważ mixy psychotropów z "mocniejszymi" dysocjantami mogą zrobić armagedon zamiast tripu.
Kiss kiss
Nooo iiii, fdck zadziałało tak jak zadziałać powinno,bylo pięknie, magicznie i wesołe miasteczko w innym wymiarze, heh. Czy zażywanie, SSRI w jakikolwiek sposób wpłynęło na 2FDCK,NIE.
ALE, 2-FDCK nie wykazuje koligacji na receptory serotoninowe,wiec wychwyt zwrotny sero w tym przypadku raczej jest nieistotny.
Alee, z innymi dysocjantami radzę uważać, najpierw zorientować się w temacie, poczytać, popytac, na forum np.,, ponieważ mixy psychotropów z "mocniejszymi" dysocjantami mogą zrobić armagedon zamiast tripu.
Kiss kiss
14.07.2023, 09:18
Moim pierwszym dyso również było 2fdck byłem wtedy na leczeniu ssri właśnie jak pamiętać mnie nie myli był to risperidon, byłem w całkowitym szoku, że jakakolwiek substancja działa przy takim leczeniu a działanie dyso było tak silne że zapomnieć się nie da do dnia dzisiejszego