Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki jest twój ulubiony energetyk? - 07/16
16.07.2023, 11:30
Ostatnio tak rzadko piję to gówno, że zapomniałem
Przeważnie biorę jakiś owocowy.
Przeważnie biorę jakiś owocowy.
Metamorfoza
16.07.2023, 11:49
dwa dni temu przegłosowali w sejmie, że enerrgetyki będą od przyszłego roku dostępne tylko dla osób powyżej 18. roku żcyia, czekam na dilerów energoli xD
a co do pytania dnia, to moim ulubionym energetykiem jem niebieski rockstar, biały black i biały monster
a co do pytania dnia, to moim ulubionym energetykiem jem niebieski rockstar, biały black i biały monster
16.07.2023, 12:34
Ten kraj jest gównem.
Jak można wybierać non stop te same kurwy, które wprowadzają coraz to nowsze zakazy😠
I ja rozumiem że gówniarze z tym przesadzają, no ale błagam, kurwa, to trzeba EDUKOWAĆ nie zakazywać. To niczego nie zmieni.
Jak można wybierać non stop te same kurwy, które wprowadzają coraz to nowsze zakazy😠
I ja rozumiem że gówniarze z tym przesadzają, no ale błagam, kurwa, to trzeba EDUKOWAĆ nie zakazywać. To niczego nie zmieni.
Metamorfoza
16.07.2023, 12:59
(16.07.2023, 12:34)kot_kreskowy napisał(a): Ten kraj jest gównem.
Daj 800+ i patusy wybiorą, sam pamiętam jak mieszkałem na Pradze gdzie sąsiad zapraszał na gownosort z miasta 40/60 z kreatyna w dniu wypłacania 500+
Koniec offtopu
Biały/Zielony Monster, Tiger ten turbo mocny (w zabce był 60/90mg kofeiny jeżeli się nie jeblem) ale ogólnie staram się pić jedynie kawę xD
17.07.2023, 08:27
Ciezko o ulubiony ale jeśli juz to monster niebieski ew .red bull
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem