Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bhp vpn
06.05.2022, 22:11
Jak to jest z tym VPN tak mają moja IP mojego bracika jak założył na mnie konto czy jak to wygląda ? Czy jak już będę używać mogę czuć się bezpieczny (
07.05.2022, 03:56
W mullvad masz tylko numer twojego vpn oni sa ze szwecji a tam prawo jest takie ze nie zapisuja sie dane wiec nawet w razie przypalu jestes kryty.
Proton i inne pokazaly nie raz ze wsypia klienta bez mrugniecia okiem...
Proton i inne pokazaly nie raz ze wsypia klienta bez mrugniecia okiem...
17.05.2022, 16:48
Jeśli mam być szczery to uważam, że mówienie ludziom, że VPN zapewni im anonimowość i super hiper bezpieczeństwo w internecie to nic innego jak wprowadzanie ludzi w błąd. VPN pozwala jedynie zmienić miejsce, z którego z perspektywy innych wchodzisz do sieci. Filmy zablokowane w Polsce działają na VPN ponieważ z perspektywy Netflixa wchodzisz do sieci z miejsca, które sobie wybrałeś, np. z Niemiec. Jeśli używasz VPN i przesyłasz swoje hasło otwartym tekstem, to Twój dostawca internetu go nie zobaczy, ale zobaczy go dostawca internetu punktu VPN którego używasz. Reklama reklamą, ale nie wprowadzajmy ludzi w błąd.
25.05.2022, 11:45
W jakim sensie bezpieczna? Wydaję mi się , że żadna przeglądarka nie daje nam bezpieczeństwa c:
Robię kwa kwa jak kaczka
25.05.2022, 13:35
tak samo te vpny, niby zwiekszaja nasza anonimowosc, ale tak jak napisalem powyzej..