Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oksykodon
16.04.2023, 10:53
Skrętka jest tragedia,smród papierosów intensywny i ta niechęć do życia.
Relanium i clonzepam nie pomagał.
Słabość i ta niemoc to żałosne odliczanie do końca skrętki,zwłaszcza że zdążyło mi się to na grypie.
Jezu oby nigdy więcej tego uczucia !!!
Relanium i clonzepam nie pomagał.
Słabość i ta niemoc to żałosne odliczanie do końca skrętki,zwłaszcza że zdążyło mi się to na grypie.
Jezu oby nigdy więcej tego uczucia !!!
16.04.2023, 17:16
Oxy fajne w działaniu dobre do czasu dopóki nie przyjdzie skrętka wtedy to jest masakra
13.06.2023, 23:03
Narazie jadę na tramadolu, ale chciałabym się przerzucić na to opio. Pomoże ktoś z jakimś źródłem?
16.07.2023, 14:54
Z oksykodonem miałem jedna jedyna przygodę. Stosowany lek nosił nazwę Accordeon 10 mg.
Zarzucone 30 mg per oral. Najpierw rozkruszylem tabletki zębami i popilem soczkiem grejpfrutowym. Fajna i przyjemna faza. Ważyłem wtedy około 70 kilogramów. Miałem już jakieś przygody za soba z morfiną i tramadolem. Według mnie 30-40 mg per oral to wystarczająca dawka na początek. Raczej nie schodziłbym w dół. Papierosy pali się po tym przyjemnie w chuj chociaż można się porzygać jeśli się przesadzi z ilością tytoniu. Oksykodon to moje TOP 2 jeśli chodzi o opioidy lub opiaty. Na 1 miejscu oczywiście morfina.
Pozdro
Zarzucone 30 mg per oral. Najpierw rozkruszylem tabletki zębami i popilem soczkiem grejpfrutowym. Fajna i przyjemna faza. Ważyłem wtedy około 70 kilogramów. Miałem już jakieś przygody za soba z morfiną i tramadolem. Według mnie 30-40 mg per oral to wystarczająca dawka na początek. Raczej nie schodziłbym w dół. Papierosy pali się po tym przyjemnie w chuj chociaż można się porzygać jeśli się przesadzi z ilością tytoniu. Oksykodon to moje TOP 2 jeśli chodzi o opioidy lub opiaty. Na 1 miejscu oczywiście morfina.
Pozdro
16.07.2023, 16:47
Z oksy może raz miałem do czynienia rekreacyjnie z tolerką zerową lekko zmiotło mnie z planszy XD ktoś próbował tego w jakimś bezpiecznym miksie o ile coś takiego istnieje?
(16.07.2023, 14:54)maciusss. napisał(a): Z oksykodonem miałem jedna jedyna przygodę. Stosowany lek nosił nazwę Accordeon 10 mg.
Pozdro
Accordeon ma tyle wspolnego z oksy co hera do wit c.
To tramal ma wiecej wspolnego (zartobliwie, z opiatem ktory klepie ale w pompce).
A to co opisujesz to lodeina, jesli sie nie mylę.
(16.07.2023, 16:47)Mfexor napisał(a): Z oksy może raz miałem do czynienia rekreacyjnie z tolerką zerową lekko zmiotło mnie z planszy XD ktoś próbował tego w jakimś bezpiecznym miksie o ile coś takiego istnieje?
Z opiatem typu Oksydolor, oksycotin i inne oxy nie ma bezpiecznego mixu.
Robisz na wlasna odpowiedzialność.
Ja cloninika zarzucalem sporadycznie, bo sam oxy robil robotę bez dodatków.
12.08.2023, 12:27
Ale ty wiesz że substancja czynna jest ta sama tylko konstrukcja tabletki czy ewentualne dodatki sprawiają że różne marki oksików bożych różnie klepią? Szczególnie te o przedłużonym uwalnianiu (sprawdź oznaczenia na opakowaniu) mają no cóż... przedłużone uwalnianie które utrudnia osiągnięcie upragnionej fazy xDDDDDD