Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wodzian chloralu
26.07.2023, 14:00
Nie, psychozy mogą (ale nie muszą) pojawić się przy nagłym ostawieniu po długotrwałym używaniu.
Poszło szybciej niż myślałem tylko na mnie to całkowicie inaczej zadziałało coś w stylu po 0,5g euforia po pół godziny to dorzuciłem kolejne 0,5 weszło gładko po tym łącznie gramie jakieś tam uspokojenie wystąpiło coś w tylu ziewania ale nie nie zasne czyli coś w stylu tak jak horsii odpowiadał na czacie xD chwile przed 13 zmęczenie dopadło mnie większe odłożyłem telefon zasnąłem jest godzina 15:56 straszny głód mnie dopadł, jestem wypoczęty jak nigdy. Najlpesze z tego wszystkiego są sny u mnie byli " Piraci z Karaibów " ale w mojej wersji byłem tam laską i w ich kodeksie jest tak że nie mogą nic mi zrobić jeśli chce rozmawiać z kapitanem Hakiem i faktycznie tak jest xD koniec w końcu ile można wzywać haka i sen się zerwał. O to koniec przygody z wodzianem xD śmiesznie bezboleśnie co najważniejsze.
Pamiętać należy rano o posiłku i popiciu dużą ilością wody tego ja wypiłem na jedną kapsułke pół litra wody
Pamiętać należy rano o posiłku i popiciu dużą ilością wody tego ja wypiłem na jedną kapsułke pół litra wody
29.07.2023, 08:34
Miło, że sny się pojawiają ciekawe, a nie standardowe. Jakoś to przyjemniej, nie muszą być u każdego. w końcu ten wodzian trzeba sprawdzić
29.07.2023, 12:36
wodzian chloralu to bardzo nasenny odczynnik czasem ciężko oprzytomieć po za śnięciu
01.08.2023, 12:53
Substancja jest genialna, wrzute 6g potem doprawiałem 2g, ale jak się skumulowało to jak overdosing nitrazepamu z alkoholem. Na taką sedacje, moj organizm nic nie robił całe życie.
Nieprzyjemny wjazd na bebech przy tak gigantycznej wrzutce, ale tylko przez pierwsze 10-15min, po wchłonięciu znacznej ilości to uczucie przechodzi. Szkoda, że tak mało było
Nieprzyjemny wjazd na bebech przy tak gigantycznej wrzutce, ale tylko przez pierwsze 10-15min, po wchłonięciu znacznej ilości to uczucie przechodzi. Szkoda, że tak mało było