Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
Szukałem tego co wynosi
w odmienne stany świadomość dlatego padło na rc-ki aby poznać inne ścieżki które w ziemskim zyciu są etapem dalszej drogi nam pisanej zapisanej na początku naszym domem wśród atomów
w odmienne stany świadomość dlatego padło na rc-ki aby poznać inne ścieżki które w ziemskim zyciu są etapem dalszej drogi nam pisanej zapisanej na początku naszym domem wśród atomów
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
28.06.2023, 07:00
RC dlatego, ze baaardzo interesowaly mnie zmiany percepcji, znajomy zapytal sie mnie, czy nie chce sprobowac - odpowiedzialem ze tak, wyslal mi clonazolam, flualprazolam i 3mmc - potem kolejne to substancje i do teraz nie zaspokoilem swojego pędu faustycznego w kontekscie narkotykow,
kolejny argument ktory przemawia za RCkami to dostepnosc, jakosc, latwosc w dostaniu i cena - nie musze daleko szukac, zeby czegos sprobowac, bo jest to proste jak zamowienie ubrania z allegro, tylko ze trzeba zaplacic w krypto, a nie przy odbiorze tak samo nie musze znac ludzi na miescie zeby dostac narkotyki, ktore czesto sa zmieszane z wypelniaczami/za drogie/zle jakosciowo, a nawet niekiedy wszystko na raz xD
kolejny argument ktory przemawia za RCkami to dostepnosc, jakosc, latwosc w dostaniu i cena - nie musze daleko szukac, zeby czegos sprobowac, bo jest to proste jak zamowienie ubrania z allegro, tylko ze trzeba zaplacic w krypto, a nie przy odbiorze tak samo nie musze znac ludzi na miescie zeby dostac narkotyki, ktore czesto sa zmieszane z wypelniaczami/za drogie/zle jakosciowo, a nawet niekiedy wszystko na raz xD
13.07.2023, 21:37
Ciekawość , chciałem poczuć coś innego niż zwykły speed jak to przy fecie był po dłuższym czasie nie robiło już wrażenia. Dlatego przerzuciłem się na RC
13.07.2023, 21:43
Duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. mmc cmc itd. Fascynujace jest to ze z dnia na dzien moze powstac nowy narkotyk
プロフィール ロナルド・マクドナルドとレインボー・ダッシュがスポンサー
24.07.2023, 00:16
Zawsze chciałam zostać naukowcem xDDDD badanie różnych rc to jak zestaw małego chemika premium - mnóstwo zabawy i nawet można się czegoś nauczyć.
28.07.2023, 13:56
Z uwagi na możliwość doświadczenia więcej, intensywniej, szerzej. Coraz bardziej zaskakuje mnie również różnorodność doznań z uwagi na grupę chemiczną. Dlatego, że lubię czuć się pozytywnie zaskoczona.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
28.07.2023, 14:21
Tak naprawdę szczerze, feta dla mnie miała zbyt odpychający zapach i w sumie nie było nic interesującego w tej substancji i jakoś przed wojskiem znajomy dał spróbować mefedronu i był ten efekt wow, a dalej to już z górki
Kiedys coś więcej skrobne, bo patologie w służbach to normalna sprawa xd
Kiedys coś więcej skrobne, bo patologie w służbach to normalna sprawa xd
28.07.2023, 19:52
Zapach to typowy chemol, latwo mozna sie pozbyc zapachu(dodajac aromat), kiedys jeden znajomy wpadl na genialny pomysl zeby puszczac fete jako koks tylko wlasnie pokombinowal z zapachem i "mrozeniem", stad np ja wole RC bo chociaz wieksza szansa na dostanie tego czego sie chce