Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
20.07.2023, 15:21
horsii W dalszym ciagu jest to 48h nawet jak ma ten silny uklad krazeniowy (po takich dawkach to juz na bank organizm jest rozkurwiony), nie wiem jak alfa i ssanie ale pamietam ze po Hexenie srednio co 1.5h mialem chec na dorzutke. Ciag jaki ten pan mial byl w chuj potezny i podejrzewam ze problemy z serduchem wkrotce mu sie pojawia, nie mowie o tachykardii ktora na bank wystepowala w trakcie cpania. Dobra koniec tego offtopa przepraszam
Nie wiem czy moja matematyka jest dobra ale to wychodzi 200mg co godzinę
Nie wiem czy moja matematyka jest dobra ale to wychodzi 200mg co godzinę
20.07.2023, 16:16
horsii
Jeśli on ma niezwykle silny układ krążeniowy, to ja w takim razie jestem cyborgiem.
Dawno temu od kolka taki zestaw w dwie doby:
10gr Włodka + 1gr Funky + 5 gr ABC (alfa big cristal)
Do tego jakieś sample co on wrzucał w paczki.
Dwie doby dochodziłem do siebie
Aha, i to był chyba ten jeden raz co po tym wszystkim ten etizolam musiałem wpierdolić bo miałem już ciepło XD
Jeśli on ma niezwykle silny układ krążeniowy, to ja w takim razie jestem cyborgiem.
Dawno temu od kolka taki zestaw w dwie doby:
10gr Włodka + 1gr Funky + 5 gr ABC (alfa big cristal)
Do tego jakieś sample co on wrzucał w paczki.
Dwie doby dochodziłem do siebie
Aha, i to był chyba ten jeden raz co po tym wszystkim ten etizolam musiałem wpierdolić bo miałem już ciepło XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.07.2023, 16:22
kot_kreskowy co to jest Funky ? A co do reszty, jesteś RoboCop jak nic. Bardzo mocny ten Włodek co go miałeś czy taki klasyczny ?
20.07.2023, 17:03
Lifeisbrutal Epsiakos
To nie jest to funky XD
FUNKY (okulary) to był produkt firmowy Kolekcjonera. To była sól o składzie nieznanym do dziś prawdopodobnie.
Wyobraźcie sobie jak mocne to było, skoro było sprzedawane w opakowaniach 0,2gr 😎
A Włodek to był też produkt firmowy. Bardzo mocny stim.
W żadnym razie nie miałem na myśli amfetaminy. Fetę to Władek zjadał na śniadanie XD
To nie jest to funky XD
FUNKY (okulary) to był produkt firmowy Kolekcjonera. To była sól o składzie nieznanym do dziś prawdopodobnie.
Wyobraźcie sobie jak mocne to było, skoro było sprzedawane w opakowaniach 0,2gr 😎
A Włodek to był też produkt firmowy. Bardzo mocny stim.
W żadnym razie nie miałem na myśli amfetaminy. Fetę to Władek zjadał na śniadanie XD
NIE dla OPIO !!!
29.07.2023, 20:12
dodaje do listy 6g 4cmc w 28h XD
ukruszymlem sobie zeba id szczecosciku, warto bylo
ukruszymlem sobie zeba id szczecosciku, warto bylo
29.07.2023, 22:30
duzo tematu to i duzo zjadlem, tolerka typu 0.5g w bombce +0.15+0.15 sniff i nie zajebalo mi sie w widzeniu :/ szukalem tego efektu kolejntmi dorzutkami ale na prozno, nabawilem sie ZS xd
18.09.2023, 18:38
2 g amfy w noc, 100mg diazepamu skończyło się przedawkowaniem. Poty, trzęsące ręce.