Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co szybko zmienia człowieka? - 08/03
03.08.2023, 18:41
Analiza, autoanaliza moim zdaniem najszybciej zmienia człowieka. Kwestie opisane powyżej mogą zaskoczyć człowieka i zainicjować chwilową zmianę, ale to nie zmieni człowieka w tak głębokim kontekście jaki zapewne autor pytania miał na myśli.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
kot_kreskowy no leże i kwiczę . Panowie no to Was w pewien sposób definiuje. Nie mówię o pięknym, zadbanym, barberowym zaroście , ale koteł ma sporo racji. Uszanowanko Edukator )
Maniek definitywnie
Maniek definitywnie
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
03.08.2023, 20:36
Myślenie że zawsze będzie tak jak jest... a tu nagle bumm i wszystko się zmienia i trzeba stawić temu czoło...
03.08.2023, 20:53
Fakty. Osobiście doświadczyłam zmiany na mega wielu płaszczyznach, ogromnego przewartościowania, ogromnej mobilizacji, otrzymałam moce, kiedy poznałam fakty odnośnie własnego dziecka. Tranpłciowość jest wyzwaniem w dzisiejszej Polsce, ale zmienia życie zarówno dziecka jak i mamy. Tak, to może stać się szybko i zaskoczyć
03.08.2023, 20:57
Giwera
Jestem połączeniem żula i edukatora.
Żulator😎
Jestem połączeniem żula i edukatora.
Żulator😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.08.2023, 21:26
Logicznie to uplywajacy z kazda sekunda czas
A filozoficznie to najszybciej zmieni czlowieka podjeta przez niego decyzja o zmianie.
A filozoficznie to najszybciej zmieni czlowieka podjeta przez niego decyzja o zmianie.
YOUR ATTORNEY
03.08.2023, 21:56
@"Lady Giwera"
To nie transpłciowość jest wyzwaniem tylko zardzewiała mentalność ludzi oraz ich intelektualna bieda😎
~Złote Myśli~
Koteł
To nie transpłciowość jest wyzwaniem tylko zardzewiała mentalność ludzi oraz ich intelektualna bieda😎
~Złote Myśli~
Koteł
NIE dla OPIO !!!