Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kto Cię ostatnio zawiódł najbardziej? - 08/05
05.08.2023, 19:22
JA sam i NIKT więcej.
Nie mam żadnych oczekiwań co do drugiej osoby, gdyż nie mam wpływu na to co zrobi i co myśli.
Nie mam żadnych oczekiwań co do drugiej osoby, gdyż nie mam wpływu na to co zrobi i co myśli.
05.08.2023, 22:36
Ostatnio ludzie zaskakują mnie coraz częściej, zasadniczo mega pozytywnie.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
05.08.2023, 23:07
Przyjaciel(?), któremu się pojebało w dupie, bo nie jestem jego skarbonką pełną ćpania
07.08.2023, 04:06
Poczta polska.
Takie same kurwy jak sądy, prokuratura czy urząd skarbowy.
Nie mając szacunku dla człowieka, gubią bądź kradną czyjąś własność, po czym plują w twarz swoim systemem reklamacyjnym mówiąc: zgubilismy frajerze twoją przesyłkę, wyruchaliśmy cię na 8,80zł i nic nam nie zrobisz
Bo jeśli baba z okienka mówi mi, prosto w oczy, że reklamację mogę złożyć po dwóch tygodniach, tak kurwa, po dwóch jebanych tygodniach, to ona już doskonale wie, że ja już wiem, że oni tej przesyłki nigdy nie znajdą i nawet nie mieli zamiaru jej szukać XD
Takie same kurwy jak sądy, prokuratura czy urząd skarbowy.
Nie mając szacunku dla człowieka, gubią bądź kradną czyjąś własność, po czym plują w twarz swoim systemem reklamacyjnym mówiąc: zgubilismy frajerze twoją przesyłkę, wyruchaliśmy cię na 8,80zł i nic nam nie zrobisz
Bo jeśli baba z okienka mówi mi, prosto w oczy, że reklamację mogę złożyć po dwóch tygodniach, tak kurwa, po dwóch jebanych tygodniach, to ona już doskonale wie, że ja już wiem, że oni tej przesyłki nigdy nie znajdą i nawet nie mieli zamiaru jej szukać XD
Metamorfoza