Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
11.08.2023, 23:14
Do mnie doleciało coś takiego żółtego koloru xD czuć specyficzy zapach sniff na początku czuć że pali po chwili bol znika i nie czuć że coś było wciągane.
Na zdjęciu 5g dostałem też drugi worek w którym było ponad nieco 1g myślę że tej samej substancji gratis co na duży plus szczerze dawno tak srogiego bonusu nie dostałem i się go raczej nie spodziewałem dzięki eskobarku.
Na zdjęciu 5g dostałem też drugi worek w którym było ponad nieco 1g myślę że tej samej substancji gratis co na duży plus szczerze dawno tak srogiego bonusu nie dostałem i się go raczej nie spodziewałem dzięki eskobarku.
12.08.2023, 07:53
Wolfdopalamyznacie:E napisz odczucia i opinię o produkcie bo jestem ciekaw tej substancji.
Na dniach i ja będę testowac i mysle ze bede milo zaskoczony bo opinie są przejrzyste i zachęcające.
Na dniach i ja będę testowac i mysle ze bede milo zaskoczony bo opinie są przejrzyste i zachęcające.
12.08.2023, 14:46
Gołąb zamówiony teraz tylko czekamy jak doleci. Następny weekend opisze produkt i jego działanie ale raczej będę miło zaskoczony tak jak zawsze
12.08.2023, 14:48
Wolfdopalamyznacie:E trwa promocja, 10% do każdego zamówienia, wysyłał newsletter Admin wszystkim zarejestrowanym na e-mail a jak z klepliwością? od takiej legendy oczekuję nieco więcej niż dwa zdania
13.08.2023, 07:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2023, 07:19 przez Wolfdopalamyznacie:E.)
KiszczaK hmmm moje odczucia są takie ze spodziewałem się więcej i raczej jestem zdeka zawiedziony jadło się mocniejsze 100 razy 3/4cmc ijuz lepsze było dawne szery i 3mmc od eskobara tak to tryb rzucił siłownia zero uzywek od 3 miesięcy 0 alko szlugow I RC przejadłem tego 5g
Niestety ja drugi raz tego nie kupię nie uświadczyłem po tym żadnej mega bomby xD
Może wybiorę coś innego z oferty .
Jedyny plus 0 schiz i łagodny zjazd.
Niestety ja drugi raz tego nie kupię nie uświadczyłem po tym żadnej mega bomby xD
13.08.2023, 11:48
Wolfdopalamyznacie:E Ja i tak jestem napalony na ten 4mmc i ni chuja, zamówię, sprawdzę i ocenię
13.08.2023, 12:19
Też byłem napalony jak szczerbaty na suchary temu kupiłem haha zaspokoiłem swoją ciekawość i gra płakał nie będę xD
13.08.2023, 12:36
(13.08.2023, 07:18)Wolfdopalamyznacie:E napisał(a): KiszczaK hmmm moje odczucia są takie ze spodziewałem się więcej i raczej jestem zdeka zawiedziony jadło się mocniejsze 100 razy 3/4cmc ijuz lepsze było dawne szery i 3mmc od eskobara tak to tryb rzucił siłownia zero uzywek od 3 miesięcy 0 alko szlugow I RC przejadłem tego 5g
A wrzuciłeś bombkę może by było o wiele lepiej z efektami jakbyś zajebal z 250-300mg
13.08.2023, 12:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2023, 12:47 przez Wolfdopalamyznacie:E.)
(13.08.2023, 12:36)MikuśRKP napisał(a): A wrzuciłeś bombkę może by było o wiele lepiej z efektami jakbyś zajebal z 250-300mg
Był sniff bombka i dozylnie tak że o formy podania mnie nie pytaj wszystkie sprawdzone
Tak jak pisałem moje skromne zdanie tylko może wy będziecie zadowoleni ja pamiętam sorty z 2012roku jeszcze 3mmc np i wiem co po nich się ze mną działo może przez to że jestem weteranem już tak na mnie świetnie to nie dziala
13.08.2023, 13:49
Wolfdopalamyznacie:E nie ma co wpierdalać gargantuicznych dawek, jak to sugeruje MikuśRKP. To nie są jakieś mistyczne proszki, do których wystarczy modlitwa do Escobara w intencji jebania prokuratora, żeby działało jak należy. Prawda jest taka, że po ciągach na cmc trzeba by było zacząć na kutasie stawać, żeby mmc klepało jak za dawnych lat. Na poprzednich stronach wątek był wyjaśniany. Sam widzę po sobie, że przy dawce 150mg (więcej nie brałem) to mogę elewacje na szczękę zakładać, żeby mi nie wyleciała przypadkiem, ale rush kurewski, ale sero ledwo co czuć, musiałbym zajebać dwa razy większą dawkę, żeby poczuć TO co tak na prawdę chciałbym, ale nie ma sensu dopierdalać się takimi dawkami. Lepiej odstawić, zadbać o suplementację, dietę, zdrowie z definicji, niż przebijać się przez szklany sufit tolerancji.
Wilku, pamiętam Twoje posty z 3mmc, pamiętam jeszcze tą euforie na forum, gdy 3mmc wracało na salony (2018 rok), ale nie pamiętam, żebyś pisał, że to kopie jak dawniej. Nie ma co się tak nastawiać, to nie wina proszku, bo ja beztolerkowcom kilku pokazałem to i stwierdzam, że takiej mocy dostawać nie powinni.
Wilku, pamiętam Twoje posty z 3mmc, pamiętam jeszcze tą euforie na forum, gdy 3mmc wracało na salony (2018 rok), ale nie pamiętam, żebyś pisał, że to kopie jak dawniej. Nie ma co się tak nastawiać, to nie wina proszku, bo ja beztolerkowcom kilku pokazałem to i stwierdzam, że takiej mocy dostawać nie powinni.