Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
03.05.2022, 16:05
(03.05.2022, 13:57)eneduerabe napisał(a): Selective scam
Pytanie kto dostanie to co zamówił, a kto najdroższe cukierki w życiu.
Małe zamówienia dochodzą a duże nie? Czy zmieszany z błotem i zbanowany zostanie ten, komu celnicy "oclą" paczkę? Choć moim zdaniem to ostatnie odpada, tyle co mogłem to sprawdziłem że w moją paczkę celnicy nie ingerowali. Poza tym w razie inspekcji paczka nie poszłaby dalej - takie informacje uzyskalem. Strata była tak duża że się przyłożyłem, aby sprawdzić co sie dało.
06.05.2022, 18:59
(03.05.2022, 12:24)Attenborough napisał(a): Wyglądało zbyt pięknie, aby było prawdziwe. Kilka tys. PLN, lekko ponad 200g tematu i pusta paczka. Zero ingerencji celników - dzwoniłem do firmy kurierskiej z numeru podanego na pace z zachowaniem BHP, brak informacji o kontroli ani jakichkolwiek trudnościach. Brak śladów otwierania. W odpowiedzi na reklamacje zmieszanie z błotem i ban.Drapieżnika też traktuje z dystansem , jakoś jak zaczynał 8 lat temu czy 9 nie chce kłamać, zostałem wyjebany na 300g maczany dlatego jak wszedłem po 8 latach na forum niebieskie zdziwiłem się że on jeden z najdłużej dzialajcych sklepów... i ciagle ten sam problem hehe słaby kontakt i ciągle problemy.
Ciekaw jestem, czy ktoś cokolwiek od nich dostał?
Dlaczego inne sklepy czasem niecierpliwi userzy zmieszają z błotem na forum bezpodstawnie i jakoś ani posty nie giną, ani bany nie lecą.
Gdzie to super pakowanie na wysyłkę z NL? Na wysyłkę krajową to tak, ale nie na zagranicę. Na taką trasę jest to książkowy przykład jak nie pakować.
Drapieżnik ma o wiele większe doświadczenie, dłużej na rynku, a jednak jego paki wpadają i nikt tego faktu nie ukrywa. Na forum tego sklepu, którego nazwy lepiej nie pisać wszystko jest idealnie, nikt się nie żali. Jak to możliwe?
Attenborough Właśnie jak napisałeś jak by ja przechwycili to paczki byś nie dostał a wezwanie na policję pozdrawiam.
08.05.2022, 11:09
(06.05.2022, 19:03)Szyderca napisał(a): Attenborough Właśnie jak napisałeś jak by ja przechwycili to paczki byś nie dostał a wezwanie na policję pozdrawiam.
Dane były fake, o BHP bardzo dbam, więc gdzie mieliby wezwanie przysłać?
Jednak nie sądzę aby tylko paczkę "ocenzurowali" i puscili dalej opakowujac w całkowicie nowe opakowanie bez śladów otwierania.
Chyba, że ktoś jest w stanie potwierdzić ze czasem celnicy tak robią. Paczka szła planowo, bez opóźnień.
(07.05.2022, 08:27)ProducentRC napisał(a): Zamawiałem raz przyszło zajebiste 3cmc
Duża ilosć dotarła? Oczywiście w przyblizeniu aby sklep nie mógł poznać kto pisze.
Faktycznie takie super opakowanie, czy przypadek ze dochodzi?
Czy może wysyłając puste paczki pakuja byle jak.