Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
13.08.2023, 14:20
@"PUDZILLA" masz racje.
Zauważcie ze ludzi których w latch świetności świetnie klepaly cmc, tez po powrocie do cmc stwierdzają ze sorty chujowe itd, może są gorsze ale tylko ciut i to nadal ten sam keton. Z metonimia zawsze jest tak samo, pierwsze razy były magiczne i głowa tak zapamiętała.
Tolerancja już nigdy do końca nie spadnie, magia nie powróci.
Zauważcie ze ludzi których w latch świetności świetnie klepaly cmc, tez po powrocie do cmc stwierdzają ze sorty chujowe itd, może są gorsze ale tylko ciut i to nadal ten sam keton. Z metonimia zawsze jest tak samo, pierwsze razy były magiczne i głowa tak zapamiętała.
Tolerancja już nigdy do końca nie spadnie, magia nie powróci.
13.08.2023, 17:03
No temu ja tylko wyraziłem swoje zdanie zdaję sobie sprawę że moja zabaw z RC skończyła się już dawno i zaznaczyłem to w poście że na takiego weterana nie będzie na 100% fajerwerków dlatego nie zniechęcam nikogo kto chce sobie kupić to kupi chętnie poznam wasze opinie na temat tego odczynnika.
13.08.2023, 17:20
Wolfdopalamyznacie:E i tak twoja opinia mnie niezniechęciła bo po prostu jestem mega ciekaw tej substancji i jak podziala na mnie.
Zastosuje sie do dawek i porad, zobaczymy co z tego będzie.,a wystarczy fajna faza mocniejsza i chill
Zastosuje sie do dawek i porad, zobaczymy co z tego będzie.,a wystarczy fajna faza mocniejsza i chill
13.08.2023, 17:58
Wolfdopalamyznacie:E dobrze, że są opinie od konkretnych maratończyków, to pokazuje, że ten materiał klepie każdego
14.08.2023, 04:59
Tak jak pisał kot_kreskowy zachęcił mnie do spróbowania tej substancji i chętnie wypróbuję zdam relacje mam nadzieję że sort będzie taki jak kiedyś euforyczny myślę że się nie zawiodę Escobar
14.08.2023, 12:20
Hej Panowie
Dzieki wielkie, jak zwykle dokładne rozkminy, odrębne zdania namówiły mnie . Zdam relacje
P.S. Tolerka w dobrej formie
Dzieki wielkie, jak zwykle dokładne rozkminy, odrębne zdania namówiły mnie . Zdam relacje
P.S. Tolerka w dobrej formie
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
15.08.2023, 19:15
Czekam na twoja opinie bo polubiłam cię na tym forum twoje recenzje wydawaja się wiarygodne
16.08.2023, 11:45
Piszcie piszcie bo mi się wydaje że sort się zmienił bo to co ja dostałem różni się od waszych zdjęć