Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
14.08.2023, 16:00
PIXA masz rację, obecna feta najlepiej sniffem traktować. Mimo to znam osoby które tylko bombki zarzucają, ze względu na katar czy też zapchany nos po sniffach.
(Przecież bombki nie działają Lub zdarza się, że organy wewnętrzne nie chcą współpracować. Miałem kiedyś punishery niebieskie: pół zjadłem po pół h/godzinie nic, wrzuciłem nie chcę skłamać całego albo półtora - nic. Po dwóch godzinach pół dokładnie pokruszone i odsaczone starannie IV poczułem)
IV i ta pasza obecna to już w ogóle głupstwo, chyba, że ma się towar z pierwszej ręki, to może jest sens. 😊
(Przecież bombki nie działają Lub zdarza się, że organy wewnętrzne nie chcą współpracować. Miałem kiedyś punishery niebieskie: pół zjadłem po pół h/godzinie nic, wrzuciłem nie chcę skłamać całego albo półtora - nic. Po dwóch godzinach pół dokładnie pokruszone i odsaczone starannie IV poczułem)
IV i ta pasza obecna to już w ogóle głupstwo, chyba, że ma się towar z pierwszej ręki, to może jest sens. 😊
PIXA nie wiem, co w tym śmiesznego. "nie każdy stymulant zadziała oral" - Ale większość działa. Znaczna większość, żeby nie powiedzieć wszystkie, bo bym pewnie skłamał. To nie jest zależne od tego, czy to stymulant, czy nie. Ile znasz stymulantów które nie działają doustnie? I dlaczego miałyby nie działać? Bezsens, masło maślane napisałeś - równie dobrze mógłbyś napisać "nie każdy RC zadziała oral". xD No odkrycie to to nie jest.
Nie no, w ogóle nie wiadomo, jakim cudem amfetamina może zadziałać przyjęta dojapnie, koncerny farmaceutyczne wybijające rocznie sto milionów tabletek na amfetaminie też nie mają pierdolonego pojęcia o co chodzi. xD
Poza tym, ile my już z amfetaminą mamy styczność? Ze sto lat? Chyba tyle czasu wystarczyło, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości co do dróg podania tak popularnej substancji zarówno w rekreacji jak i w medycynie. No ale jak widać...
Nie no, w ogóle nie wiadomo, jakim cudem amfetamina może zadziałać przyjęta dojapnie, koncerny farmaceutyczne wybijające rocznie sto milionów tabletek na amfetaminie też nie mają pierdolonego pojęcia o co chodzi. xD
Poza tym, ile my już z amfetaminą mamy styczność? Ze sto lat? Chyba tyle czasu wystarczyło, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości co do dróg podania tak popularnej substancji zarówno w rekreacji jak i w medycynie. No ale jak widać...
A dlaczego akurat alfa działa, a amfetamina miałaby nie działać? Na podstawie czego takie wnioski? Bo nie slyszałeś żeby ktoś brał oral, to znaczy że nie działa? xD To już wyższy poziom lenistwa, pisać okrutne głupoty których sie nie jest pewnym zamiast spędzić 30 sekund w wyszukiwarce internetowej.
Skąd takie teorie w ogóle bierzesz, to ja nie wiem, chyba z dopka - tam byli przekonani swego czasu, że popicie 4-cmc coca-colą wzmocni efekty klefa.
Skąd takie teorie w ogóle bierzesz, to ja nie wiem, chyba z dopka - tam byli przekonani swego czasu, że popicie 4-cmc coca-colą wzmocni efekty klefa.
14.08.2023, 16:36
Trochę zakręciłem się w tym co napisałem. W takich dawkach to raczej każdy stymulant podziała.