Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
16.07.2023, 21:24
Taki konkurs by raczej nie przeszedł, mi by tam nie przeszkadzal bo uwielbiam gry ale nie każdy lubi ;p nie mniej mi pomysł odpowiada ale może z innym tytulem
09.08.2023, 22:01
Można by zorganizować konkurs na jakiś krótki filmik tematyczny związany z RC
14.08.2023, 18:40
Może mi umknęło, ale dawno chyba ostatni konkurs wierszowy był. Te wierszowe są ciekawe często. I dane konkretnie o czym ma być wiersz. Przykładowo:
Napisz wiersz o najgrubszej fazie,
napisz wiersz o najgorszym stanie po czymś,
napisz wiersz (diss, ale sednen bardziej takie ujście dla jakiejś rany czy urazy, zdenerwowania lub karygodnego zachowania, ale obraźliwe określenia zachowania jak najbardziej mile widziane) o każdym kto Ci czymś nerw napsuł, do kogo masz żal, albo po prostu Cię wkur**a. Plusy: Może taki konkurs wytykający, dałby ulżyć, rozwiązać spory, pozbyć się jakichś kwasów itd.
Konkurs fotograficzny na zasadzie "zdjęcie tematu" w jak najbardziej wymyślnym miejscu.
Pozdrawiam.
Napisz wiersz o najgrubszej fazie,
napisz wiersz o najgorszym stanie po czymś,
napisz wiersz (diss, ale sednen bardziej takie ujście dla jakiejś rany czy urazy, zdenerwowania lub karygodnego zachowania, ale obraźliwe określenia zachowania jak najbardziej mile widziane) o każdym kto Ci czymś nerw napsuł, do kogo masz żal, albo po prostu Cię wkur**a. Plusy: Może taki konkurs wytykający, dałby ulżyć, rozwiązać spory, pozbyć się jakichś kwasów itd.
Konkurs fotograficzny na zasadzie "zdjęcie tematu" w jak najbardziej wymyślnym miejscu.
Pozdrawiam.
14.08.2023, 20:36
Beeniepatu kultura, wydźwięk, intencje. Dużo można brać pod uwagę, ale nie koniecznie kto komu pocisnął.
(Pisałem 10 wersji tej odpowiedzi, haha, zmęczony jestem, a na twe pytania chcę odpowiadać jak najlepiej, by nie było coś niejasne itd) 😀
(Pisałem 10 wersji tej odpowiedzi, haha, zmęczony jestem, a na twe pytania chcę odpowiadać jak najlepiej, by nie było coś niejasne itd) 😀
29.08.2023, 16:26
@"Twilight Sparkle" moim zdaniem super sprawa, może jakaś customowa dynia z tematyka partnerów/rc?
Maniek Beeniepatu
Maniek Beeniepatu
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
29.08.2023, 17:13
Pomysł ciekawy. Natomiast pamiętajcie, że przy każdej propozycji w tym wątku trzeba mieć na uwadze późniejszą aktywość użytkowników w konkursie, bo robienie konkursu dla 4-5 osób według mnie mija się z celem (tak jak miało to miejsce przy poprzednich dwóch konkursach)
29.08.2023, 17:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2023, 17:17 przez voice.of.voiceless.)
Maniek ja myślę, że gdyby nie pewien multikonciarz, oraz gdyby do udziału w konkursie wzięło się więcej vendorów, to by więcej ludzi się zgłaszało. Kolejna sprawa, ostatnie dwa konkursy opierały się głownie na gimpie i photoshopie.
no bo proszę, słoń ma tylko jakieś cudaczne sole, putinace i analogi
a no i jakieś znane kryteria ocenianie
no bo proszę, słoń ma tylko jakieś cudaczne sole, putinace i analogi
a no i jakieś znane kryteria ocenianie
get
over
it
over
it