Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak się frygasz u fryzjera? - 08/18
18.08.2023, 11:57
Tak:
Tnij Pani jak najkrócej i tak dużo włosów nie zostało. Wszystkie powędrowały na plecy.
Tnij Pani jak najkrócej i tak dużo włosów nie zostało. Wszystkie powędrowały na plecy.
18.08.2023, 13:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2023, 13:23 przez ProducentRC.)
Odpływowy kształt, Najbardziej aerodynamiczny... Na łyso a poza tym każdy mi mówi że tak najbardziej mi pasuje
18.08.2023, 13:25
Ja lubię zmieniać fryzurę
Przed wizytą u fryzjera szukam fryzur które mii się podobają i mówię że tak chcę.
Czasami się zdarza że jestem niezadowolony, ale nie martwię się tym - włosy szybko odrastają
Przed wizytą u fryzjera szukam fryzur które mii się podobają i mówię że tak chcę.
Czasami się zdarza że jestem niezadowolony, ale nie martwię się tym - włosy szybko odrastają
18.08.2023, 14:20
Nie mam włosów, jestem latającą czaszką.
Z reguły szybko i krótko, praktyczna fryzura która nie przeszkadza w pracy i życiu. Chętnie bym zrobił jakiegoś irokeza, dredy albo afro ale niestety to niepraktyczne.
Z reguły szybko i krótko, praktyczna fryzura która nie przeszkadza w pracy i życiu. Chętnie bym zrobił jakiegoś irokeza, dredy albo afro ale niestety to niepraktyczne.
18.08.2023, 14:26
Klasycznie. Boczny przedzialek, boki krótko.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.08.2023, 14:31
nie bylem u fryzjera od prawie 4 lat, raz mi tak wlosy spierdolila ze sie prawie poplakalem jak w lustro spojrzalem i od tamtej pory nie poszedlem
raz w tym roku podcialem koncowki, bo od dwoch lat mialem zjebane i mialem niesymetryczne wlosy, tzn z jednej strony mialem o 3cm dluzsze niz z drugiej i zostalo to naprawione po ponad 3 latach chodzenia z nierownymi wlosami X D
raz w tym roku podcialem koncowki, bo od dwoch lat mialem zjebane i mialem niesymetryczne wlosy, tzn z jednej strony mialem o 3cm dluzsze niz z drugiej i zostalo to naprawione po ponad 3 latach chodzenia z nierownymi wlosami X D