Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Blokuj reklamy Androida, YouTube bez instalowania aplikacji
Podzielę się sposobem który odkryłem przypadkiem, u mnie sprawdza się rewelacyjnie.
Mi przykładowo bardzo, a to bardzo przeszkadzają irytujące reklamy które się pojawiają z znikąd, wytracają człowieka z równowagi, a wiadomo by ich się pozbyć trzeba zabulić lub zainstalować jakieś oprogramowanie do blokowania.
Ta metoda nie dość że jest prosta - nie trzeba nic instalować; darmowa - nie tak do końca, każda wiedza kosztuje, choćby czas , działająca jak ta lala - u mnie się sprawdza.
PRZETESTOWANE
Pamiętaj, że działa to tylko na Androidzie 9 lub nowszym.
Krok 1: przejdź do swoich ustawień.
Krok 2: Wyszukaj prywatny DNS.
Krok 3: po wybraniu pojawi się wyskakujące okienko, wybierz opcję Nazwa hosta dostawcy prywatnego DNS.
Krok 4: Napisz to w nim „ dns.adguard.com " bez cytatów.
jakby nie działało zastosuj dns.adguard-dns.com
Będzie blokować reklamy w dowolnej aplikacji, także YouTube.
Zastosuj DNS określonym dns.adguard.com
Wyczyść aplikację YouTube Wszystkie dane/pamięć podręczną
Uruchom ponownie telefon
Żadne reklamy nie będą wyświetlane w YouTube.
To wszystko.
Dajcie znać czy działa u WAS? Jestem Ciekaw.
Jak pomogłem daj LIKE
Mi przykładowo bardzo, a to bardzo przeszkadzają irytujące reklamy które się pojawiają z znikąd, wytracają człowieka z równowagi, a wiadomo by ich się pozbyć trzeba zabulić lub zainstalować jakieś oprogramowanie do blokowania.
Ta metoda nie dość że jest prosta - nie trzeba nic instalować; darmowa - nie tak do końca, każda wiedza kosztuje, choćby czas , działająca jak ta lala - u mnie się sprawdza.
PRZETESTOWANE
Pamiętaj, że działa to tylko na Androidzie 9 lub nowszym.
Krok 1: przejdź do swoich ustawień.
Krok 2: Wyszukaj prywatny DNS.
Krok 3: po wybraniu pojawi się wyskakujące okienko, wybierz opcję Nazwa hosta dostawcy prywatnego DNS.
Krok 4: Napisz to w nim „ dns.adguard.com " bez cytatów.
jakby nie działało zastosuj dns.adguard-dns.com
Będzie blokować reklamy w dowolnej aplikacji, także YouTube.
Zastosuj DNS określonym dns.adguard.com
Wyczyść aplikację YouTube Wszystkie dane/pamięć podręczną
Uruchom ponownie telefon
Żadne reklamy nie będą wyświetlane w YouTube.
To wszystko.
Dajcie znać czy działa u WAS? Jestem Ciekaw.
Jak pomogłem daj LIKE
01.11.2023, 21:37
GrayJay to fajna alternatywa dla stock youtuba. Używam i jestem zadowolony. Oczywiście bez reklam i wszystkich innych gówien, można także za jej pomocą śledzić wiele kont na różnych platformach - youtube, twitter, odysee itd. Wszystko w jednej apce.
https://grayjay.app/
https://grayjay.app/
05.01.2024, 01:00
na kompa akurat zwykla opera z adblockiem wystarczy, jak youtube zablokuje to 2dni i jest aktualizacja
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
05.01.2024, 04:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.01.2024, 05:01 przez kot_kreskowy.)
Gdzie i jak to ogarnąć bo nie kumam co trzeba tu zrobić.
Wybaczcie, dziadek jest do tyłu z technologią
HELP🙏
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.01.2024, 08:53
U mnie działa ale tylko w grach blokuje reklamy ... Na YT nadal wyskakują. Pewnie dlatego że mam kwadratowy telefon 😉
Ktoś coś doradzi ?
Ktoś coś doradzi ?
05.03.2024, 19:52
Można postawić i swój lokalny DNS dla lamerów pi hole dla ludzi kumatych to BIND czy co tam chcecie. Reklam na np. youtube nie zablokujemy przez zmiane DNSów po za tym niektóre routery w szczególności operatorów internetu na to nie pozwalają, jeśli chodzi o Androida to musiałbym zobaczyć, być może nowsze wersje "tego nie zezwalają"