Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
⭐Gorzka Gwiazda⭐
18.08.2023, 22:24
My cały czas mamy na luzie, to Ty snujesz jakieś teorie.
Pozdrawiam
John Hemicals
Pozdrawiam
John Hemicals
19.08.2023, 04:24
Pozwolę sobie zamknąć ten wątek cytatem i już tu nie wracać:
Są tacy co chcą zniszczyć Cię, wyczyścić Cię, oczernić gdy za bardzo błyszczysz się, piździ, wiem to zimny świat nie ma litości tutaj, w moim sercu mróz nawet gdy na zewnątrz jest upał, ilu chce abyś upadł, nie daj im satysfakcji niech klękają do fiuta w dworcowej ubikacji, nie pozwól by niedorozwój wpływał na przyszłość to wszystko patrz w oczy wszystkim fałszywym pyskom życie nie bajka jak mini mini, masz włączonego majka to nie mili vanili mam tylko jedno życie, którego jestem pewien i kilkadziesiąt problemów za nimi nowy level muszę przejść przez to, stawić czoła testom kolejny dzień kolejny problem coś mi mówi 'kreśl go' łeb w górę, odpulam te myśli które mulą mnie, jebać je, mam recepturę, ej
Powodzenia! 👻
Są tacy co chcą zniszczyć Cię, wyczyścić Cię, oczernić gdy za bardzo błyszczysz się, piździ, wiem to zimny świat nie ma litości tutaj, w moim sercu mróz nawet gdy na zewnątrz jest upał, ilu chce abyś upadł, nie daj im satysfakcji niech klękają do fiuta w dworcowej ubikacji, nie pozwól by niedorozwój wpływał na przyszłość to wszystko patrz w oczy wszystkim fałszywym pyskom życie nie bajka jak mini mini, masz włączonego majka to nie mili vanili mam tylko jedno życie, którego jestem pewien i kilkadziesiąt problemów za nimi nowy level muszę przejść przez to, stawić czoła testom kolejny dzień kolejny problem coś mi mówi 'kreśl go' łeb w górę, odpulam te myśli które mulą mnie, jebać je, mam recepturę, ej
Powodzenia! 👻
08.10.2023, 17:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2023, 17:36 przez kot_kreskowy.)
Po co ich zaczepiasz? Jeszcze niedawno prosiłeś Admina o unignora horsiaka a teraz koński jest be?
Ponadto mylisz pojęcia, wymiana zdań czy inne poglądy różnych osób to jest coś, co definiuje forum, gdzie ludzie wymieniają się spostrzeżeniami, a hardcorowy przebieg rozmowy dodaje po prostu pikanterii😎 pozostając przy tym kulturalną.
To nie ma nic wspólnego z szambem, pomyliłeś fora. Szambo jest na dopku😎
Tu tylko mefedrony, grudy i igły i jest pięknie. Nie zepsuj tego misiu kolorowy.
08.10.2023, 17:58
kot_kreskowy Beeniepatu ja już przywykłem, do tego, że jestem traktowany jako użytkownik gorszego sortu. Nie wiem? Może dlatego, że jestem poza jakimkolwiek układem? Może dlatego, że nawet za 10 kg Mewy nie napiszę źle o dobrym, albo, nie nakłamię.
Beeniepatu Kocie tak chciałem chociaż Horsiaka, żeby mieć jednego redaktora. I proszę mi wytłumaczyć jedno, najlepiej przy Admin , Maniek
Odnośnie Horsiaka i PUDZILLI. Już pominę fakt, że za wszystko co mi zrobił PUDZILLA , w jak bezczelny, bez żadnych zasad moralnych Wy byście osobiście pojechali i go wysłali na oiom. Nie bój się Kubuś. Miałem tydzień, żeby zrobić Ci krzywdę, ale do świąt może mama Cię nauczy co to jest skrucha, jak czasami kilka słów może kogoś uwolnić od bólu. Słowa też ranią, ale Ty masz tu większy szacunek, bo szantażowałeś mnie takimi rzeczami, takimi słowami, że ja bym najpierw z Adminem pogadał jak yo naprawić.
A Tobie to buduję poczucie nie wiem odwagi? Męskości? Honorowości?
Nie Pudzilla robisz z siebie zwykłego cwaniaka bez wstydnego bez honoru.
Czasem HONOROWE W CHUJ jest zwykle pogadanie, czy przeproszenie.
A Ty nadal do mnie kozaczysz. Straszysz mnie.
A nie przepraszam. Wpadł ban wychowawczy więc jeszcze bardziej rośniesz w oczach Mańka Czy Benia.
KURWA TAK. BOLI MNIE TO, ŻE ODNOSZĘ WRAŻENIE JAKBY TAKIE ZACHOWANIE PODŁE BYŁO NA TYM FORUM SZCZEBELKIEM KARIERY.
A lubię to forum?
Jak było MANIEK? 😊
PUDZILLA mi na matkę wjeżdżał, potem jeszcze dodawał, wrzucał moje zdjęcia, gdzie jak dla mnie user który zna drugiego i za punkty jakieś śmieszne tak się zachowuje powinien od razu być wyjebany, bo to takie "uprzejmie donoszę policji (tak oni tu są) ale nie jestem frajerem, bo złożyłem drugie konto.
Ja napisałem w odpowiedzi" mam zadzwonić do twojej matki i powiedzieć co wyprawiasz w necie? “ za to co Ty pisałeś, robiłeś, zastraszales, groziłeś śmiercią mógłbyś wylapac wyrok)
A MANIEK TY WTEDY DO MNIE
"Kaja nie pisz tak do Pudzilli, bo tylko go wkurwisz"
Ty Maniek specjalnie od początku nierówno traktujesz na w tym naszym sporze, może żebym czuł się tak jak się czułem, bez mówienia wprost co o mnie uważasz?
Moderator 😂
Do czego zmierzam.
Napisałem chłopakom dlaczego nie chce od nich odpowiedzi, spokojnie szczerze (nie każdy zna wartość szczerości) napisałem co uważam o nich, jaki mogą mieć wpływ na forum i na ludzi mądrych, ale np wrażliwych.
Więc nie chcę odwieszenia warna tylko wyjaśnienia, dlaczego nie mogłem napisać co szczerze uważam o wpływie ich na pewne osoby.
Z MYŚLĄ TEŻ O FORUM, BO JESTEM NIEMAL OD POCZĄTKU, A Większość fajnych osób wyjebała stąd i ćpa sobie na dopku czy gdzieś bo się źle tu czuli.
Moim zdaniem nie mają dobrego wpływu dla ogółu.
Ale przecież to horsi. Czasami skopiuje jakąś mądrość z innej strony i tak oto jest teraz nie wiadomo jak porządny.
Moim zdaniem, ok, nie robią krzywdy bezpośrednio, ale to są tak wredne, trollowe, złośliwe, zawistne, bezduszne osoby, że pochwała za grę aktorską, bo chyba nawet Admin się nabiera, że te buźki żartobliwe, nie mogą być podłe.
Uważam też, że uważają, że mają tu jakąś władze i układają wiele rzeczy pod swoje DWÓCH osób wizję czasami dla beki.
Pozdrawiam.
Beeniepatu Kocie tak chciałem chociaż Horsiaka, żeby mieć jednego redaktora. I proszę mi wytłumaczyć jedno, najlepiej przy Admin , Maniek
Odnośnie Horsiaka i PUDZILLI. Już pominę fakt, że za wszystko co mi zrobił PUDZILLA , w jak bezczelny, bez żadnych zasad moralnych Wy byście osobiście pojechali i go wysłali na oiom. Nie bój się Kubuś. Miałem tydzień, żeby zrobić Ci krzywdę, ale do świąt może mama Cię nauczy co to jest skrucha, jak czasami kilka słów może kogoś uwolnić od bólu. Słowa też ranią, ale Ty masz tu większy szacunek, bo szantażowałeś mnie takimi rzeczami, takimi słowami, że ja bym najpierw z Adminem pogadał jak yo naprawić.
A Tobie to buduję poczucie nie wiem odwagi? Męskości? Honorowości?
Nie Pudzilla robisz z siebie zwykłego cwaniaka bez wstydnego bez honoru.
Czasem HONOROWE W CHUJ jest zwykle pogadanie, czy przeproszenie.
A Ty nadal do mnie kozaczysz. Straszysz mnie.
A nie przepraszam. Wpadł ban wychowawczy więc jeszcze bardziej rośniesz w oczach Mańka Czy Benia.
KURWA TAK. BOLI MNIE TO, ŻE ODNOSZĘ WRAŻENIE JAKBY TAKIE ZACHOWANIE PODŁE BYŁO NA TYM FORUM SZCZEBELKIEM KARIERY.
A lubię to forum?
Jak było MANIEK? 😊
PUDZILLA mi na matkę wjeżdżał, potem jeszcze dodawał, wrzucał moje zdjęcia, gdzie jak dla mnie user który zna drugiego i za punkty jakieś śmieszne tak się zachowuje powinien od razu być wyjebany, bo to takie "uprzejmie donoszę policji (tak oni tu są) ale nie jestem frajerem, bo złożyłem drugie konto.
Ja napisałem w odpowiedzi" mam zadzwonić do twojej matki i powiedzieć co wyprawiasz w necie? “ za to co Ty pisałeś, robiłeś, zastraszales, groziłeś śmiercią mógłbyś wylapac wyrok)
A MANIEK TY WTEDY DO MNIE
"Kaja nie pisz tak do Pudzilli, bo tylko go wkurwisz"
Ty Maniek specjalnie od początku nierówno traktujesz na w tym naszym sporze, może żebym czuł się tak jak się czułem, bez mówienia wprost co o mnie uważasz?
Moderator 😂
Do czego zmierzam.
Napisałem chłopakom dlaczego nie chce od nich odpowiedzi, spokojnie szczerze (nie każdy zna wartość szczerości) napisałem co uważam o nich, jaki mogą mieć wpływ na forum i na ludzi mądrych, ale np wrażliwych.
Więc nie chcę odwieszenia warna tylko wyjaśnienia, dlaczego nie mogłem napisać co szczerze uważam o wpływie ich na pewne osoby.
Z MYŚLĄ TEŻ O FORUM, BO JESTEM NIEMAL OD POCZĄTKU, A Większość fajnych osób wyjebała stąd i ćpa sobie na dopku czy gdzieś bo się źle tu czuli.
Moim zdaniem nie mają dobrego wpływu dla ogółu.
Ale przecież to horsi. Czasami skopiuje jakąś mądrość z innej strony i tak oto jest teraz nie wiadomo jak porządny.
Moim zdaniem, ok, nie robią krzywdy bezpośrednio, ale to są tak wredne, trollowe, złośliwe, zawistne, bezduszne osoby, że pochwała za grę aktorską, bo chyba nawet Admin się nabiera, że te buźki żartobliwe, nie mogą być podłe.
Uważam też, że uważają, że mają tu jakąś władze i układają wiele rzeczy pod swoje DWÓCH osób wizję czasami dla beki.
Pozdrawiam.
08.10.2023, 18:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2023, 18:45 przez kot_kreskowy.)
Ja proszę abyście swoją wojnę przenieśli poza forum.
Nie ma mojej zgody na takie akcje.
To było już tu przerabiane i to takie właśnie wojenki niosą toksyczność na forum.
Nie oceniam, proszę przenieść to na teren prywatny.
Tyle odemnie.
#koniecofftopu
08.10.2023, 19:13
08.10.2023, 19:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2023, 19:41 przez kot_kreskowy.)
Nieprawdą jest, że jesteś traktowany gorzej. Gdyby tak było to nie dostawałbyś plusików, nie odpowiadałbym na Twoje posty etc
Czy w postach skierowanych do Ciebie wyczuwasz jakąś wrogość?
Nie. Bo jej nie ma.
Sam sobie wkręcasz jakueś schizy. Całkowicie niepotrzebnie. Serio.
Nie ujmuj sam sobie, bo to proszenie się o litość nad Tobą.
No co to ma być???
Każdy z nas jest tu na takich samych zasadach a Twoim problemem jest to, że nie potrafisz wejść do społeczności.
Zamykasz się w jakiejś bańce znanej tylko sobie, sam robisz sobie tym krzywdę.
Wyjdź ze strefy komfortu, wejdź pogadać na czat jak człowiek, podziel się tym co porabiasz, śmiej się,baw, ale też przyjmij słowa innych. Nawet te krytyczne👍💪
Tu kurwa nikt nie gryzie. SERIO
Znajdź dystans👍
Pozdrawiam😀
I jeszcze jedno.
Przestań żyć przeszłością. To Cię zżera od środka.