Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ban 'wychowawczy'
18.08.2023, 19:01
(18.08.2023, 17:30)PIXA napisał(a): Tylko niech osoby, które dostaną bana wyniosą coś z tego faktu, a nie wrócą i będą dalej robić rozpierdol
jaki my mamy na to wplyw? bardzo dziwnie napisane w moim odczuciu, to jest w ich interesie wynieść cos z tej sytuacji, zeby nie dostac perma, a mowisz jakby to bylo nasze zmartwienie co oni sobie wezma do serca czy do mozgu
18.08.2023, 19:11
My nie mamy żadnego i absolutnie nie miałem na myśli żebyś Ty czy ktoś inny tym się przejmował. Chodzi o to, że nie każdy doceni "drugą szanse" po banie, będzie nadal powielał poprzednie zachowanie
18.08.2023, 19:17
skad wiesz, ze nie kazdy? czy juz dostali bana i z niego wrocili? nie wyprzedzaj az tak bardzo, nie ma co gdybac, patrz troche bardziej realnie, zamiast teoretyzowac
w Twoim pierwszym poscie wyczulem nutke zmartwienia, a przeciez to ich problem zeby nie wyleciec na zawsze
w Twoim pierwszym poscie wyczulem nutke zmartwienia, a przeciez to ich problem zeby nie wyleciec na zawsze
18.08.2023, 21:17
(18.08.2023, 18:15)PUDZILLA napisał(a): okej, poznaliśmy zdanie wszystkich stron, a co dalej?
jakieś kroki? czy dalej co hulaj dusza zapragnie, wolna amerykanka
Bede od teraz elegancko banowal za brzydkie zachowanie. Tylko nie wiem co na to
A powaznie to najlepiej jakby pamietac, ze krytyka zawsze powinna byc konstruktywna. Jechanie komus uzywajac wyzwisk jest, wg mojej opinii, zupelnie bez sensu. Krytykowana osoba nic z tego nie moze wyniesc, a cala uwaga skupiona jest na tym, ktory sie odpalil.
Jak napisal Maniek - czasem trzeba kogos wyprostowac w 'zolnierskich' slowach. Na ublizanie jednak nie powinnismy sobie juz pozwalac
YOUR ATTORNEY
18.08.2023, 22:23
Co za czasy nastały że ludzi trzeba wychowywać na forum o proszkach nie do spożycia. Wszyscy jesteście u pani! xDDDD
19.08.2023, 04:02
Beeniepatu ja nie płakałem nigdy, że tylko mnie banujesz. (jak płaczę to jedynie przez alergię 😝)
Poza tym bany za brak wychowania, kultury itd. To temat mi nieznany. Nie zaprzeczysz, że raczej należę do tej części społeczności która potrafi się zachować i kultura osobista jakaś tam jest zazwyczaj zachowana.
Pozdrawiam Panie Moderatorze Najwspanialszy jeden z dwóch. Ja też Cię bardzo lubię! 👻
Poza tym bany za brak wychowania, kultury itd. To temat mi nieznany. Nie zaprzeczysz, że raczej należę do tej części społeczności która potrafi się zachować i kultura osobista jakaś tam jest zazwyczaj zachowana.
Pozdrawiam Panie Moderatorze Najwspanialszy jeden z dwóch. Ja też Cię bardzo lubię! 👻
Ja bym Ci darował jeszcze, opinie najpierw też były 'odklejone', ale po przyciśnięciu Cię trochę się zmieniło na lepsze, nie da się zaprzeczyć. Oczywiście @"olancucki" zdarza się jeszcze gdzies coś palnac, ale jest lepiej niż bylo a prawo nie działa wstecz
19.08.2023, 07:30
(19.08.2023, 05:32)fiodor napisał(a): Ja bym Ci darował jeszcze, opinie najpierw też były 'odklejone', ale po przyciśnięciu Cię trochę się zmieniło na lepsze, nie da się zaprzeczyć. Oczywiście @"olancucki" zdarza się jeszcze gdzies coś palnac, ale jest lepiej niż bylo a prawo nie działa wstecz
Haha. Bóg zapłać dobry człowieku. Zaimponowałeś mi tym komentarzem jak nigdy dotąd. Nigdy nie przypuszczał że usłyszę coś tak miłego. Dzięki!
20.08.2023, 03:37
(19.08.2023, 02:13)olancucki napisał(a): A co ze mną? Czyli nie dostanę bana?
Jaka mam opinie u was?
Czemu mnie tak ignorujcie? Idę zapić smutki.
już zostałeś poklepany po plecach, nie psuj tego sobie, z reszta to nie jest kółko wzajemnej adoracji ani miejsce do szukania atencji, powtarzam Ci, że to forum o dopalaczach, nie grupka na FB dla smutnych nastolatków czy grupa znajomych, przy których odpierdalasz syf i robisz z siebie pośmiewisko tylko w celu zwrócenia na siebie uwagi, takie szukanie atencji na siłę, do tego w tak nieodpowiednim do tego miejscu jest strasznie dziecinne moim zdaniem, lepiej jest nie napisać niż napisać taką głupotę, naskoczyłeś na tlasa czy innego przytulasa, że jest szczeniakiem, a takim postem bardzo przypomniałeś mi takiego małolacika, z którego jest wieczna polewa, bo robi z siebie totalnego głąba dla poklasku, nie bądź taki, sam mówiłeś że masz 30 czy ile lat, zachowuj się na tyle albo chociaż na 20 xD
/nie jest to żaden atak, dla sprostowania