Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć
19.08.2023, 20:28
Odkopuję gałkowy.
Właśnie zainstalowałem sobie 46 gramów mielonej gauki, do tego będzie powoli pite piwo. Tak jak być powinno.
Jako prezydent Gałkostanu, przypominam wszystkim - gałka jest świetną alternatywą dla tradycyjnych substancji psychoaktywnych - daje długą czopkę, ciężko się od niej uzależnić i jest bardzo tania. Zachęcam was więc do konsumpcji gałki, świeżo startej lub mielonej, oraz kontynuowanie tradycji Gałkostanu.
Właśnie zainstalowałem sobie 46 gramów mielonej gauki, do tego będzie powoli pite piwo. Tak jak być powinno.
Jako prezydent Gałkostanu, przypominam wszystkim - gałka jest świetną alternatywą dla tradycyjnych substancji psychoaktywnych - daje długą czopkę, ciężko się od niej uzależnić i jest bardzo tania. Zachęcam was więc do konsumpcji gałki, świeżo startej lub mielonej, oraz kontynuowanie tradycji Gałkostanu.
19.08.2023, 20:44
potwierdzam, również zażyłem 5 paczek kamisowej gauki. Na prawdę genialnym sposobem od Horsiaka jest ten z mlecznym shotem z gauki. Do dużego kieliszka wsypać jedną paczkę gauki, zalać mlekiem (słodkim najlepiej, nada się gainer), zatkać nos i pierdolnąć taki szocik. Posmaku nie wyeliminujesz, trzeba by węch stracić, ale jakoś to robi, że na języku w ogóle nie czuć jej. Wcześniej walone na lemoniadzie oraz słodkim tigerze, jednak bez podlotu do gainera na mleku.