Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc?
20.08.2023, 22:10
Jak wpływa to na wasze życie i samopoczucie? Co się stało i po jak długim badaniu odczynników?
21.08.2023, 05:59
@"Luk1985" próbowałeś wprowadzić terapię marihuaną z odpowiednimi
dawkami? Z tego co się orientuję odpowiednia terapia skunem ma pozytywne rezultaty w leczeniu takiej przypadłości.
Ja osobiście miałem ostry problem z nerkami po 7 dobach na mdphp, 7dni biegania, nic nie jedzenia oraz picia małych ilości płynów nawadniających. Aktualnie jest z nimi wszystko dobrze, jednak do mdphp wolę osobiście nie wracać, zostaję on dla zawodników bez wcześniejszych problemów zdrowotnych
dawkami? Z tego co się orientuję odpowiednia terapia skunem ma pozytywne rezultaty w leczeniu takiej przypadłości.
Ja osobiście miałem ostry problem z nerkami po 7 dobach na mdphp, 7dni biegania, nic nie jedzenia oraz picia małych ilości płynów nawadniających. Aktualnie jest z nimi wszystko dobrze, jednak do mdphp wolę osobiście nie wracać, zostaję on dla zawodników bez wcześniejszych problemów zdrowotnych
21.08.2023, 14:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2023, 14:37 przez kot_kreskowy.)
Choroby psychicznej
Chociaż w sumie nie. Jestem dalej tak samo popierdolony jak przed rc 😎
Chociaż w sumie nie. Jestem dalej tak samo popierdolony jak przed rc 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.08.2023, 14:46
Na szczęście problemów zdrowotnych bardzo nie odczuwam.
Czasami zaboli żołądek, ale to pikuś
Czasami zaboli żołądek, ale to pikuś
22.08.2023, 01:35
Każde zdrowotne dolegliwość są spowodowane przez zzaniedbanie organizmu. RC są nie do spożycia.
22.08.2023, 01:41
na szczescie uchronilem sie od jakichkolwiek nieprzyjemnych dolegliwosci, ktore moglyby wynikac z naduzywania RC-kow, albo po prostu tego nie odczuwam
W kazdym razie, czuje sie tak samo jak przed sprobowaniem rckow
W kazdym razie, czuje sie tak samo jak przed sprobowaniem rckow
22.08.2023, 04:33
(22.08.2023, 01:35)olancucki napisał(a): Każde zdrowotne dolegliwość są spowodowane przez zzaniedbanie organizmu. RC są nie do spożycia.
Nie. Nie każde.
Są również choroby dziedziczne, które nabywamy po swoich przodkach(ja mam np choroby dróg moczowych po matce jak chociażby wrodzone zrośnięcie cewki moczowej) oraz choroby zawodowe ktore niekoniecznie sa wynikiem zaniedbania organizmu a wynikają z wykonywanej pracy, jak np pylica u górnika.
NIE dla OPIO !!!