Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc?
10.09.2023, 16:41
Ja po ostatniej psychuszce dostałem awans i mam f19.5 (zaburzenia psychotyczne), wtedy też wypisali mi zestaw młodego ćpuna - akineton, olanzapine i depakinę
Od vapowania kannaczy w nieskończonych ciągach nabawiłem się urojeń ksobnych - bardzo wkurwiająca rzecz !
Od vapowania kannaczy w nieskończonych ciągach nabawiłem się urojeń ksobnych - bardzo wkurwiająca rzecz !
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
15.09.2023, 13:04
od odstawienia benzo kilka razy zdarzylo mi sie pasc na plecy i zaczac sie telepac, przez rok musialem leki przeciwpadaczkowe brac na wszelki wypadek mimo, ze badania wyszly dobrze, niedawno po nieprzespanej trzeciej czy tam czwartej nocy akcja sie powtorzyla najwidoczniej spowodowana wycienczeniem organizmu bo od dawna mam problemy ze spaniem a wtedy w dodatku dolozyla swoje trzy grosze stresowa sytuacja.
no i od popijania benzo alkoholem zajechalem sobie trzustke tak ze kilka razy na sorze wyladowalem
takich akcji ze sie zapomnialo o czyms waznym nawet nie wspominam bo multum ich bylo xd
no i od popijania benzo alkoholem zajechalem sobie trzustke tak ze kilka razy na sorze wyladowalem
takich akcji ze sie zapomnialo o czyms waznym nawet nie wspominam bo multum ich bylo xd
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
24.10.2023, 12:37
Oprócz jakiegoś wpływu na psychikę nabawiłem się irytujących zaburzeń wzroku, nasilają się w ciemności. Obraz faluje lekko odbarwia się i widzę jakieś pływające wzorki.
30.10.2023, 10:27
Jedyny problem to nadwrażliwość na różne bodźce. Negatywne Interpertowanie sytuacji zyciowych.