Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz?
22.08.2023, 18:45
Kalejdoskop na Netflixie, co prawda serial, ale jest on ulozony wbrew kolejnosci, czyli ze drugi odcinek nie wynika z pierwszego, tylko np. z czwartego, jak sie ktos fajnie spali/zdysocjuje/zpsychodelikuje to ten nieogar na bani pt. "o chuj tu chodzi przeciez przed chwila robili to a teraz nagle robia to" moze byc przyjemny, do tego intro jest fajne bo sie kreci taki fajny kalejdoskopik
23.08.2023, 04:14
Nie polecam filmów o drągach wkurwiają mnie do samych napisów czekam aż ktoś mnie zawoła do roli i huj nic oni się dobrze bawili a mi smake taka wkręcili że jak poszedłem do znajomych i byli ich rodzice kiedy powiedzieli siedaj nie krępuj się czuj się jak u siebie to wyjąłem 5g zrobiłem wszystkim i mówię wszystko ma być zjedzone to żegnaliśmy się z niedzieli do środy w progu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭
29.08.2023, 19:01
LAS VEGAS PARANO , wada ukryta , w krzywym zwierciadle
30.08.2023, 16:59
furioza, proceder - dobre filmy polecam serdecznie
na hbo dobre krotko-metrazowe seriale bo po 7 odcinkow to ślepnąc od świateł oraz charnobyl - spoko produkcje na wieczor/dwa
netflixowy el chapo, widzialem pierwszy sezon i polecam
i polski serial wataha tez spoko moim zdaniem
na hbo dobre krotko-metrazowe seriale bo po 7 odcinkow to ślepnąc od świateł oraz charnobyl - spoko produkcje na wieczor/dwa
netflixowy el chapo, widzialem pierwszy sezon i polecam
i polski serial wataha tez spoko moim zdaniem
11.09.2023, 22:29
Nie oglądajcie tego powyzej, chlopa ni ma "może byś tak Damian chciał popedałować"
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!