Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
22.08.2023, 18:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2023, 19:13 przez kot_kreskowy.)
wwojtuss Ty nie masz pojęcia jakie zwierzę ze mnie wychodzi gdy wypierdala mi ostro libido
Zero hamulca.
I choć znam zasady podejmowania nowych mi substancji, to bardziej boję się co będzie gdy już faza się rozkręci na dobre.
Z jednej strony jaram sie na myśl o kroplach, a z drugiej kurewsko się ich boję.
Nie mam już kontaktu z tamtą osoba, ale gdybym ogarnął sobie 2 ml, to bym raczej spróbował z tym potańczyć
Apropo kropelek😎
Ogólnie z laską bym tego nigdy nie zarzucił. Nie ma bata. Tylko solo.
To się skończy strupami na kutasie 😂
Zero hamulca.
I choć znam zasady podejmowania nowych mi substancji, to bardziej boję się co będzie gdy już faza się rozkręci na dobre.
Z jednej strony jaram sie na myśl o kroplach, a z drugiej kurewsko się ich boję.
Nie mam już kontaktu z tamtą osoba, ale gdybym ogarnął sobie 2 ml, to bym raczej spróbował z tym potańczyć
Apropo kropelek😎
Ogólnie z laską bym tego nigdy nie zarzucił. Nie ma bata. Tylko solo.
To się skończy strupami na kutasie 😂
Metamorfoza
horsii że za bardzo się spodoba, wiadomo jak kot_kreskowy lubi mieć podbite libido. A skoro można mieć ciągle, nie ma kaca ani ubojów. Poza zajebistym uzależnrieniem i odstawka hehe od razu ostrzegam jako wieloletni użytkownik, że przy gebelsie 0,1ml może zrobix różnicę między euforia a wyładowaniem ryjem na asfalcie albo zaśnięciem w busie i zajechaniem na końcowy i pobudka przez niebieskich albo w karetce hahah
kot_kreskowy Nie ma zwały chyba, że przedobrzysz w sensie śpiączka. Kilka razy budzę się w busie w centrum miasta (więc nie najgorzej), od razu wysiadam, bo nie wiem czy nie będzie zaraz przypał, czy ktoś nie zadzwonił wiadomo gdzie. Wysiadam i kurwa mnie wiem gdzie jestem, skąd tu jestem czemu, w jakim celu, gdzie mam iść, jaki dzień nic kurwa nie wiesz nawet czasem kim jesteś heheh ale w miare szybko dochodzisz do siebie tak do pół godziny już jarzysz ale to bardzo zadkoc takie coś się zgadza i to zwykle jak już jesteś w cugu i wlewasz jak kretyn kilka dawek do butelki wody 1,5l i po łuku na oko to wtedy i zwala taka Ala kac i łeb napierdala. Jak nie doprowadzisz się do czegoś takiego to zwały ZERO, dlatego 99% znajomych jak nie przy pierwszej większej butli to przy drugiej już byli wjebani. I tak jak do dna wora to do ostatniej kropli z butli. Na szczęście to stare czasy, bo kiedyś ml kosztował 15 groszy...
kot_kreskowy jeszcze nie wyczerpałem, bo za bardzo zagłębiłem się w temat, wróciły wspomnienia z tego snu, który był bardzo długi heh dla Ciebie najważniejsze info, że po pierwszych polewkach w życiu na ulicy potrafiłem oglądac się nawet za pasztetami, w zasadzie za każdą dupa która mijałem. Nie muszę mówić co było jak w busie był ścisk i jakąś stała za blisko hahahaha dodam tylko, że pod tym względem bdo nie ma podjazdu.... Przynajmniej dla mnie
23.08.2023, 19:09
(21.08.2023, 18:20)PUDZILLA napisał(a): falafel_szpinak@protonmail.com po piko i kanna, po tym pierwszym muszę, a po tym drugim napierdalam konar deską, żeby trochę odpuścił, bo czopke mi psuje
mówisz o Meth Piko z escobara? ? a kanna to ...? gdzie znajdę? nie jestem aż tak obyty w innych rzeczach niż 3mmc / 4cmc a właśnie czegos takiego potrzebuję żeby konarem gwoździe wbijać
FALAFELLO
falafel_szpinak@protonmail.com tak, meth u Escobar kanna masz u @"The FrCS" i White-Elephant, ale kanna nie u wszystkich podbija libido. U niektórych wręcz odwrotnie, co człowiek to reakcja. A no i prawdziwe jaranie jest u duch