Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
22.08.2023, 18:49
wiktororban
Jeśli wiesz jak się do tego zabrać, a leci taka ilość to możesz spróbować to zrobic na małej ilości, takiej, ktorej nie będzie Ci żal wyjebać jeśli coś pójdzie nie tak.
Z chęcią poczytam o wynikach takiego doświadczenia.
Jeśli wiesz jak się do tego zabrać, a leci taka ilość to możesz spróbować to zrobic na małej ilości, takiej, ktorej nie będzie Ci żal wyjebać jeśli coś pójdzie nie tak.
Z chęcią poczytam o wynikach takiego doświadczenia.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.08.2023, 22:26
(22.08.2023, 17:58)Epsiakos napisał(a): wiktororban kompletnie bez sensu
Dlaczego tak uważasz?
wiktororban Sam chciałem zrobić ale koniec końców mnie porobiło fajnie i zrezygnowałem bo nigdy niczego takiego nie robiłem. Chętnie też bym zobaczył rezultat po takiej myjce, jak się zdecydujesz to daj info jak poszło.
23.08.2023, 00:47
(22.08.2023, 17:58)Epsiakos napisał(a): wiktororban kompletnie bez sensu
nabiera sensu jak pomyślisz o zamiarze pukania tego w instalację
23.08.2023, 11:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2023, 11:52 przez wiktororban.)
Nie wale w instalację ale samo wciąganie i spływy przyjemniejsze jak mniej syfie. Strucie zwala też szczególnie jak polece ciut mocniej niż planowałem.sprobuje jak doleci...raczej nic nie zepsuje ta myjka, najwyżej nic nie da
W ogóle fajnie jakby esco zmotal iglasty sort..one chyba były najczystsze co wcale nie oznacza najmocniejsze..jak ogólnie wiadomo często zanieczyszczenia dodają mocy
W ogóle fajnie jakby esco zmotal iglasty sort..one chyba były najczystsze co wcale nie oznacza najmocniejsze..jak ogólnie wiadomo często zanieczyszczenia dodają mocy
23.08.2023, 12:08
Ja powiem tak, cieszmy się że mamy real deal 4mmc podejrzewam że jakby Esco mógł to by ogarnął w krysztale ale to też musi być cena odpowiednia itp.
Szczur nie uświadczył mega zwały po sorcie, jedynie wspominał o potężnym ciśnieniu po i chęć na dalszą zabawe
Szczur nie uświadczył mega zwały po sorcie, jedynie wspominał o potężnym ciśnieniu po i chęć na dalszą zabawe
23.08.2023, 14:53
NIE dla OPIO !!!