Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
15.08.2023, 19:05
(01.08.2023, 04:52)mendrek323 napisał(a): w jakim sklepie dostane jakieś lekkie opio (np.O-DSMT). koda już mi się trochę przejadła
Wydaje mi się że duch ma
(01.08.2023, 04:52)mendrek323 napisał(a): w jakim sklepie dostane jakieś lekkie opio (np.O-DSMT). koda już mi się trochę przejadła
Wydaje mi się że duch ma
15.08.2023, 19:36
to ci sie zle wydaje, duch nie ma O-DSMT, ile to wejsc na strone, zobaczyc produkty i napisac prawde, zamiast pierdolic glupoty byleby napisac posta? XD ma natomiast DHC i Trama mendrek323
PIXA hahaha, a to sobie wymysliłeś, szeroki wybór benzo w prochu. I jeszcze z wysyłką do polski No kuuurwa...
To nie jest 2017. Jak sobie znajdziesz kogoś kto ci odbierze to w nl i puści dalej, to caps/professor. Będzie flubromazepam, norflurazepam, deschloroetizolam (i jeszcze desalkylgidazepam, ale jak na moje to gówno jest niewarte żadnych pieniędzy).
Jak nie to zostaje ci designer i jego bromazolam, chociaż ja bym sie bał tam pieniądze zostawiać, sklep jest ostatnio niewydolny jak nerki po przerobieniu 1 kilograma wodzianu chloralu w miesiąc, raz odpisuje, raz nie, a te paczki do nadania to nosi tak jakby chciał a nie mógł.
Ewentualnie fresh, ma metizolam, chyba deschloroetizolam i to by było na tyle.
To nie jest 2017. Jak sobie znajdziesz kogoś kto ci odbierze to w nl i puści dalej, to caps/professor. Będzie flubromazepam, norflurazepam, deschloroetizolam (i jeszcze desalkylgidazepam, ale jak na moje to gówno jest niewarte żadnych pieniędzy).
Jak nie to zostaje ci designer i jego bromazolam, chociaż ja bym sie bał tam pieniądze zostawiać, sklep jest ostatnio niewydolny jak nerki po przerobieniu 1 kilograma wodzianu chloralu w miesiąc, raz odpisuje, raz nie, a te paczki do nadania to nosi tak jakby chciał a nie mógł.
Ewentualnie fresh, ma metizolam, chyba deschloroetizolam i to by było na tyle.
04.09.2023, 22:02