Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze odklejki po dragach XD
03.09.2023, 09:34
Dobry
Przeglądałem dziś fotki z moich poprzednich telefonów i widok jednej z nich zadecydował o powstaniu tego tematu
Proszę podchodzić do tego z przymrużeniem oka.
Doświadczenie miało miejsce jakiś czas temu i było przeprowadzone przez doświadczonego kaskadera.
Nie wykonujcie tego sami w domu😂
Gdy wkurwienie po stymulantach przeważa racjonalne myślenie, nawet grawitacja przestaje mieć znaczenie😎
Przeglądałem dziś fotki z moich poprzednich telefonów i widok jednej z nich zadecydował o powstaniu tego tematu
Proszę podchodzić do tego z przymrużeniem oka.
Doświadczenie miało miejsce jakiś czas temu i było przeprowadzone przez doświadczonego kaskadera.
Nie wykonujcie tego sami w domu😂
Gdy wkurwienie po stymulantach przeważa racjonalne myślenie, nawet grawitacja przestaje mieć znaczenie😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.09.2023, 14:30
Kurwa to już jest talent xD zaprzeczenie prawom grawitacji, no i nawet ściana stwierdziła że nie chce mocniej oberwać
03.09.2023, 15:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2023, 15:13 przez kot_kreskowy.)
horsii
Nie mogę i nie chcę o tym publicznie pisać. Prywatnie też.
Ale nie była to dobra wiadomość.
Na ten moment nie ma to już wpływu, było minęło.
Nie mogę i nie chcę o tym publicznie pisać. Prywatnie też.
Ale nie była to dobra wiadomość.
Na ten moment nie ma to już wpływu, było minęło.
NIE dla OPIO !!!
04.09.2023, 21:10
Kurde. Nie wiedziałem, że po stymulantach można być nerwowym i to AŻ TAK.
Wiem, że np. Amfetamina plus wódka w dłuższej perspektywie czasu potrafi zrobić z człowieka bestię, ale tak sam z siebie zajebałeś kreskę/bombkę i pod wpływem czegoś co miało dać "przyjemność" wybuchła złość? 😳
W każdym razie rzut oceniam... 10/10
Kur*a ja na odklejkach np. chodziłem w różowych skarpetkach i koszulkach itd, taki PINK STYLE mi się załączał, bo lubię ten kolor, a na trzeźwo, wiadomo jakoś tak podchodzę z dystansem do takich kolorów w ubiorze faceta. Jeden z piękniejszych odlotów. A hejterzy jak się wku*wiali, że mam wyjebane na nich i ich opinię o różowym kolorze. 😂 o stary, dużo odklejek było najróżniejszych, temat rzeka...
OFFTOP:
Na uspokojenie najpiękniej na świcie stunningowany Golf V GTI:
https://youtu.be/RUlMcb5gRqY?si=e9oGuUUPMw7LMhvy
Wiem, że np. Amfetamina plus wódka w dłuższej perspektywie czasu potrafi zrobić z człowieka bestię, ale tak sam z siebie zajebałeś kreskę/bombkę i pod wpływem czegoś co miało dać "przyjemność" wybuchła złość? 😳
W każdym razie rzut oceniam... 10/10
Kur*a ja na odklejkach np. chodziłem w różowych skarpetkach i koszulkach itd, taki PINK STYLE mi się załączał, bo lubię ten kolor, a na trzeźwo, wiadomo jakoś tak podchodzę z dystansem do takich kolorów w ubiorze faceta. Jeden z piękniejszych odlotów. A hejterzy jak się wku*wiali, że mam wyjebane na nich i ich opinię o różowym kolorze. 😂 o stary, dużo odklejek było najróżniejszych, temat rzeka...
OFFTOP:
Na uspokojenie najpiękniej na świcie stunningowany Golf V GTI:
https://youtu.be/RUlMcb5gRqY?si=e9oGuUUPMw7LMhvy
05.09.2023, 06:58
Kiedys sie nawąchałem fetki i grałem na konsoli i piłem alko i zalałem pada. Zamiast normalnie go wysuszyć to wpierdoliłem go do mikrofalówki XD Serio