Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ZZ***P.*l
09.09.2023, 15:37
ZZZZAP
Witam serdecznie nowego Vendora w naszych skromnych progach😁
Życzę sukcesu w biznesie.
Pielęgnując naszą piękną słowiańską tradycję zapytam nie czy, ale kiedy nastąpi akcja samplowa?
Tradycja to tradycja, jak kodeks pirata, niepodważalna😉
Przydałby się taki powitalny poczęstunek choć kilku produktów abyśmy mieli pogląd na sytuację.
Pozdrawiam
Witam serdecznie nowego Vendora w naszych skromnych progach😁
Życzę sukcesu w biznesie.
Pielęgnując naszą piękną słowiańską tradycję zapytam nie czy, ale kiedy nastąpi akcja samplowa?
Tradycja to tradycja, jak kodeks pirata, niepodważalna😉
Przydałby się taki powitalny poczęstunek choć kilku produktów abyśmy mieli pogląd na sytuację.
Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.09.2023, 16:04
Ja również witam
Miałem już kontakt z tym sklepem i oceniam bardzo pozytywnie
Fajnie że dołączył tutaj na forum!
Ciekawe czy vendor będzie aktywniejszy niż niektórzy dostawcy z naszego forum...
Mogłaby być akcja z próbkami!
Chętnie bym sprawdził jakość benzo a później jakby były dobre to zrobił sobie zapasik bo oferta mega
Miałem już kontakt z tym sklepem i oceniam bardzo pozytywnie
Fajnie że dołączył tutaj na forum!
Ciekawe czy vendor będzie aktywniejszy niż niektórzy dostawcy z naszego forum...
Mogłaby być akcja z próbkami!
Chętnie bym sprawdził jakość benzo a później jakby były dobre to zrobił sobie zapasik bo oferta mega
13.09.2023, 05:29
Czy sklep ustalił wysokość minimalnego kwotowego zamówienia?
Orientuje się ktoś?
Orientuje się ktoś?
NIE dla OPIO !!!
13.09.2023, 06:44
Ale mają bogate menu xd hehe nawet 3-FA jest i dużo innych rzeczy co bym się nie spodziewał. Wow! :o
(13.09.2023, 05:29)kot_kreskowy napisał(a): Czy sklep ustalił wysokość minimalnego kwotowego zamówienia?Kocie z tego co mi się wydaje to takiego progu minimalnego nie ma.
Orientuje się ktoś?
Płatność przelewem.
Sklep mi jakiś czas temu pisał (przed dołączeniem do forum) że możliwe jest że za jakiś czas będzie można słać Bitcoiny.
13.09.2023, 22:31
@"Pro8l3m"
Jesli progu nie ma, to git.
Ale z tym przelewem to chyba tam ktoś oczadział...
Przelać to można mleko z kartona do szklanki. Albo krypto albo darmo. Innej opcji nie widze😎
Stay safe!
Jesli progu nie ma, to git.
Ale z tym przelewem to chyba tam ktoś oczadział...
Przelać to można mleko z kartona do szklanki. Albo krypto albo darmo. Innej opcji nie widze😎
Stay safe!
NIE dla OPIO !!!