Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
ale ty wiesz, ze Epsiakos mowi o Tobie C84S , czy nie wiesz? tak samo ja mowie o tobie, zes multikonciarz i kanciarz xD konkursy sloniowe i 3/5 miejsc na podium bylo zajmowane przez ciebie, pamietasz? tak samo wrzucales tekst do generatora i wklejales na jakies obrazki z google grafika, twoje "podpisanie sie" pod tym to doslownie definicja hipokryzji xD
12.09.2023, 17:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.09.2023, 17:26 przez voice.of.voiceless.)
Maniek zachować równowagę pomiędzy prezentacją formy i treścią - tyle. Takie rzeczy będzie widać gołym okiem, ale niech wszyscy głosujący swoje wybory obronią.
Może jeśli oddajesz głos, to warto go uargumentować? Wówczas takie głosy byłyby podliczane za 2-3pkt, wobec samych głosów z ankiety.
Może jeśli oddajesz głos, to warto go uargumentować? Wówczas takie głosy byłyby podliczane za 2-3pkt, wobec samych głosów z ankiety.
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
12.09.2023, 18:22
rekodzielo akurat jak jedna reke mam unieruchomiona
wycinana jakas dynia bedzie czy cos sie wykombinuje
tematyka jakas rc'kowa czy freestyle?
wycinana jakas dynia bedzie czy cos sie wykombinuje
tematyka jakas rc'kowa czy freestyle?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
Myślę, żeby w przeciwieństwe do poprzednich konkursów, poza limitem kont, wprowadzić limit ilości prac które można wysłać - jedna na użytkownika. Trochę to wyrówna szanse, a i na pewno zmotywuje wszystkich biorących udział do faktycznego przyłożenia się do tej jednej, konkretnej pracy, zamiast wypompowywać 50000 przeciętnych - przy takim wysyłaniu prac hurtem to trochę zaczyna być jak loteria - im większy % z wszystkich kuponów łącznie jest twój, wieksza szansa że trafisz na ten zwycięski.
12.09.2023, 19:37
To musisz wybrać jeden, na tym polega startowanie w jakim kolwiek konkursie.
To nie Lotto gdzie kupujesz 50 kuponów i liczysz że trafisz, praca konkursowa powinna być zrobiona porządnie a nie na "odpierdol".
Wybierasz jeden pomysł najbardziej odpowiadający tematyce konkursu.
To nie Lotto gdzie kupujesz 50 kuponów i liczysz że trafisz, praca konkursowa powinna być zrobiona porządnie a nie na "odpierdol".
Wybierasz jeden pomysł najbardziej odpowiadający tematyce konkursu.
12.09.2023, 19:39
Poczekamy na konkurs. Zobaczymy jak zdecyduje góra. Ja jestem za tym by się nie ograniczać co do ilości prac. Achoj