Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
13.09.2023, 08:47
KoneserTanichWin w odpowiednich 
A tak na serio, Nikt nie jest Escobarem, musisz czekać cierpliwie obgryzając paznokcie. Na tym ta zabawa polega

A tak na serio, Nikt nie jest Escobarem, musisz czekać cierpliwie obgryzając paznokcie. Na tym ta zabawa polega
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
13.09.2023, 09:01
Ah ty śmieszku przezabawny
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
13.09.2023, 15:31
@"kot_kreskowy" dokładnie, najlepsza trójeczka jaką jadłem
Tenskno
Tenskno
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
13.09.2023, 16:08
Guzmana nie będzie bo jego producent własnie przestał w ogóle produkować 3-cmc i bk-ebdp - 2 dni temu w nl wjechał ban.
10.10.2023, 15:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.10.2023, 15:15 przez wiktororban.)
Super jakby vendor wprowadził metylo-katynon hcl ( analog oczywiście hihi )..myślę że na metkat w proszku albo krysztale popyt były duży..ketonowy eufostim dobry do funkcjonowania na codzien..po 4 czy 3 euforia serotoninowa robi delikatna papkę z głowy...metkat euforyczny ale bardziej ogarnięty jak kokaina...do tańca i różańca..myślę że dobry metkat na streecie bardzo by ograniczył spożywanie Amfy w pl
11.10.2023, 14:06
Odleciałeś z tym metkatem 
Swoją drogą, po co pisać "analog" kiedy.. no właśnie? Zdaje mi się, że rozumiem o co Ci chodzi, ale tutaj się nikt z niczym nie kryje z tego co widzę. I tak wszystko jest nielegalne.
Jak meth, to meth, jak 3-cmc to 3-cmc, jak 4-mmc to 4-mmc (no, może z dopiskiem "Orginal" - bo często można odnieść wrażenie, że coniektórzy nie wierzą w ogóle istnienie oryginału i wychowali się tylko i wyłącznie na "4mmc analogach") - jedynie hex-en to nie jest OG hex-en tylko jakaś 50-ta pochodna więc podpisane adekwatnie. Po co mieszać?

Swoją drogą, po co pisać "analog" kiedy.. no właśnie? Zdaje mi się, że rozumiem o co Ci chodzi, ale tutaj się nikt z niczym nie kryje z tego co widzę. I tak wszystko jest nielegalne.
Jak meth, to meth, jak 3-cmc to 3-cmc, jak 4-mmc to 4-mmc (no, może z dopiskiem "Orginal" - bo często można odnieść wrażenie, że coniektórzy nie wierzą w ogóle istnienie oryginału i wychowali się tylko i wyłącznie na "4mmc analogach") - jedynie hex-en to nie jest OG hex-en tylko jakaś 50-ta pochodna więc podpisane adekwatnie. Po co mieszać?