Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
13.09.2023, 09:01
Ah ty śmieszku przezabawny
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
13.09.2023, 16:08
Guzmana nie będzie bo jego producent własnie przestał w ogóle produkować 3-cmc i bk-ebdp - 2 dni temu w nl wjechał ban.
10.10.2023, 15:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.10.2023, 15:15 przez wiktororban.)
Super jakby vendor wprowadził metylo-katynon hcl ( analog oczywiście hihi )..myślę że na metkat w proszku albo krysztale popyt były duży..ketonowy eufostim dobry do funkcjonowania na codzien..po 4 czy 3 euforia serotoninowa robi delikatna papkę z głowy...metkat euforyczny ale bardziej ogarnięty jak kokaina...do tańca i różańca..myślę że dobry metkat na streecie bardzo by ograniczył spożywanie Amfy w pl
11.10.2023, 14:06
Odleciałeś z tym metkatem
Swoją drogą, po co pisać "analog" kiedy.. no właśnie? Zdaje mi się, że rozumiem o co Ci chodzi, ale tutaj się nikt z niczym nie kryje z tego co widzę. I tak wszystko jest nielegalne.
Jak meth, to meth, jak 3-cmc to 3-cmc, jak 4-mmc to 4-mmc (no, może z dopiskiem "Orginal" - bo często można odnieść wrażenie, że coniektórzy nie wierzą w ogóle istnienie oryginału i wychowali się tylko i wyłącznie na "4mmc analogach") - jedynie hex-en to nie jest OG hex-en tylko jakaś 50-ta pochodna więc podpisane adekwatnie. Po co mieszać?
Swoją drogą, po co pisać "analog" kiedy.. no właśnie? Zdaje mi się, że rozumiem o co Ci chodzi, ale tutaj się nikt z niczym nie kryje z tego co widzę. I tak wszystko jest nielegalne.
Jak meth, to meth, jak 3-cmc to 3-cmc, jak 4-mmc to 4-mmc (no, może z dopiskiem "Orginal" - bo często można odnieść wrażenie, że coniektórzy nie wierzą w ogóle istnienie oryginału i wychowali się tylko i wyłącznie na "4mmc analogach") - jedynie hex-en to nie jest OG hex-en tylko jakaś 50-ta pochodna więc podpisane adekwatnie. Po co mieszać?
12.10.2023, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2023, 10:57 przez wiktororban.)
(01.10.2023, 11:14)Lukas1985 napisał(a): Ale jakie oryginały xD chłopie oryginałem jest metylokatynon zwany efedronem albo jak niektórzy mówią katyna. Wszystko co ma w nazwie -fedron -efedron to pochodna. M-efedron cl-efedron itd.
Mefedron u mdpv nie wchodzą w synergie xD przecież działaja praktycznie odwrotnie - mefedron jest substratem i inhibitorem wychwytu zwrotnego a mdpv tylko inhibitorem. Osłabi działanie mefedronu.
Nie słuchajcie tych bzdur.
Chcecie wiśni to kupujecie tabakę wiśniowa, 5gr mefedronu, 5gr metafedronu wrzucacie to w blender i mieszacie. I tak robicie z tym co chcecie otrzymać. Co innego jeśli vendor wrzuca do swojego miksu coś czego nie ma w ofercie to wtedy sytuacja ma się inaczej.
Orginaly czyli pierwsze wersje soli cocolino i koko, plan b które wyszły za czasów pierwszych stacjonarnej dopalacze.com i smartshop..to było 4mmc plus pfPP bądź 4mmc plus mdpv lub inny dopaminergik jako główne składniki