Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kartki nasaczone
malyzk dobry z ciebie ziomek, skoro pamiętasz o "bladych twarzach" (niestety wiem jak jest kiedy brakuje fotonów), to się ceni. Dobro wraca. W Twojej potrzebie polecam od ducha nie tylko z uwagi na wysoką jakość produktów, ale i na czas realizacji oraz ceny. Duch to stosunkowo nowy Vendor na tym forum, który wychodzi frontem do klienta i daje się poznać z najlepszej strony (doświadczyłam wielokrotnie w przeciągu ostatnich miesięcy). Człowiek, który kładzie duży nacisk na jakość oraz obsługę posprzedażową.
CO WAZNE! Możesz zamówić minimum i sam przetestować bo czas realizacji jest szybszy niż internet w niektórych miejscach (paka leci mega szybko, więc kolejna będzie za dwa - trzy kiwnięcia ogonem).
Powodzenia kolego
Niech moc będzie z Tobą
CO WAZNE! Możesz zamówić minimum i sam przetestować bo czas realizacji jest szybszy niż internet w niektórych miejscach (paka leci mega szybko, więc kolejna będzie za dwa - trzy kiwnięcia ogonem).
Powodzenia kolego
Niech moc będzie z Tobą
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
13.09.2023, 07:52
Wiesz ktoś pamiętał o mnie wiec i ja nie zapominam o ludziach którzy sa po tamtej stronie , napisałem do Ducha czekam na odp ale jeśli każdy chwali to mam nadzieje ze dobrze trafiłem pozdrawiam Lady
13.09.2023, 09:21
malyzk i o to chodzi za murem jest smtno, taka lojalka jest bezcenna. Daj znać jak chłopaki odpiszą na list w odpowiednim dziale u duch - a.
Twoja informacja zwrotna może się komuś przydać.
Pozdro
Pozdro
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
14.09.2023, 10:55
(13.09.2023, 09:21)Lady Giwera napisał(a): malyzk i o to chodzi za murem jest smtno, taka lojalka jest bezcenna. Daj znać jak chłopaki odpiszą na list w odpowiednim dziale u duch - a.
Pozdro
Okej dam znac napewno . A jeszcze jedno mam pytanko co założyć żeby zamienić zł na bit coin bo nie w temacie jestem jak by ktoś mógł wytłumaczyć co i jak bym był wdzięczny 😊 pozdrawiam
14.09.2023, 11:20
malyzk najszybciej napisz do duch pewnie ma gotowa instrukcję. U nas takie rzeczy robi partner, nie mam go akurat obok, ale wywołamy C84S (pewnie jeszcze dziś będzie na forum, w domu na bank . Kiedyś tłumaczył mi to horsii, ale nie robiłam finalnie osobiście, wiec nadal nie wiem. Sadzę, ze kot_kreskowy też wie a to ostoja spokoju więc może wyjaśni tutaj łopatologicznie to i mi się przyda do buszka bo po weekendzie planuje.
Wszyscy święci wywołani, powinno być dobrze.
Jeśli nie będzie, napiszę do chłopaków.
Pozdro
Wszyscy święci wywołani, powinno być dobrze.
Jeśli nie będzie, napiszę do chłopaków.
Pozdro
14.09.2023, 12:08
(14.09.2023, 10:55)malyzk napisał(a): Okej dam znac napewno . A jeszcze jedno mam pytanko co założyć żeby zamienić zł na bit coin bo nie w temacie jestem jak by ktoś mógł wytłumaczyć co i jak bym był wdzięczny 😊 pozdrawiam
Jeśli małe zamówienia to obojętnie jaki kantor online. Choćby i bitcoin.pl
Natomiast jeśli baaardzo dużo ćpasz i masz duże potrzeby, to bitomat chyba najlepiej, w sensie bezpieczeństwa.
Ponadto tu masz cały dział co i jak:
https://dopal.org/showthread.php?tid=331
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.11.2023, 11:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2023, 11:57 przez SztywnyMisza.)
malyzk masz ten sklep w partnerskich klikasz na baner przekierowuje cie na sklep i masz tam kartki składasz zamówienie i tyle lub jak masz jakieś pytania to na stronie sklepu masz jego maila piszesz w temp.pm wiadomość lub privnote.com i wysylasz mu wiadomość na maila tyle w tym filozofii lub na aplikacji session piszesz do niego on jest cały czas więc odpowiedź dostajesz w jakieś 10 min max
11.12.2023, 20:01
Witam wszystkich ! Polecam duch ! Bardzo dobre produkty oraz vendor z którym możesz normalnie sie dogadać ! Zawsze dostawy na czas z których każdy jest bardzo zadowolony . Jakość produktów bardzo wysoka ! Polecam