Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Opinie Blotter LSD-25 - 220ug od Gamma Goblin ( "czy może zabić?" )
14.09.2023, 17:50
Witam, jakie macie opinie o Blotterach LSD-25 - 220ug od Gamma Goblin? Słyszałem, że LSD-25 jest to fake LSD o wiele tańsze w produkcji i jest też po nim inne doświadczenie niż po LSD. Podobno LSD-25 przyjmowane w średnich dawkach przez niektórych ludzi może być śmiertelne, czy to prawda? Czy warto ryzykować jak na pierwszy raz z takim psychodelikiem?
14.09.2023, 20:15
LSD i LSD-25 to ta sama substancja. Prawdopodobnie pomyliło ci się ze związkami z grupy 25x-nbxx.
Nie da się śmiertelnie przedawkować LSD. Był przypadek faceta, który wziął chyba 30,000 mcg (czy jakaś taka podobnie absurdalna dawka) i poza tym, że się od nowa uczył mówić tydzień to w zasadzie nic poważniejszego mu nie było.
Nie da się śmiertelnie przedawkować LSD. Był przypadek faceta, który wziął chyba 30,000 mcg (czy jakaś taka podobnie absurdalna dawka) i poza tym, że się od nowa uczył mówić tydzień to w zasadzie nic poważniejszego mu nie było.
14.09.2023, 20:21
to nie było o tym incydencie w ameryce lacinskiej, ze gosciu dostal krysztaly lsd zamiast koko, i wrzucil tego horrendalna ilosc xD?
tez na pewno ktos to kojarzy jeszcze, z tego co pamietam na wozku skonczyl, ale to dawka jak dla kokainy byla
tez na pewno ktos to kojarzy jeszcze, z tego co pamietam na wozku skonczyl, ale to dawka jak dla kokainy byla
15.09.2023, 11:43
LSD 25 to LSD które znamy jako najpopularniejsze pod nazwą LSD
Jak dla mnie zbyt mocne blottery jak na mój aktualny stan ale dla doświadczonych bardzo dobre
Jak dla mnie zbyt mocne blottery jak na mój aktualny stan ale dla doświadczonych bardzo dobre
kocham piwo