Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
13.09.2023, 15:48
Jeden z najlepszych seksów miałem chyba po połączeniu 4cmc z poppers (obie strony spożywały )
Żeby powiedzieć że się jebaliśmy jak króliki to mało, po 3h zarzuciłem specjalnie pigułę z silendafilem żeby dalej dawać radę - mózg bardzo chciał ale kindybał powoli odmawiał posłuszeństwa
Total w sumie było z 5 może 5.5h zabawy z dorzutami w międzyczasie ale przyznam że lepiej się bawiłem chyba tylko kiedy zrobiliśmy sobie sesję BDSM
Żeby powiedzieć że się jebaliśmy jak króliki to mało, po 3h zarzuciłem specjalnie pigułę z silendafilem żeby dalej dawać radę - mózg bardzo chciał ale kindybał powoli odmawiał posłuszeństwa
Total w sumie było z 5 może 5.5h zabawy z dorzutami w międzyczasie ale przyznam że lepiej się bawiłem chyba tylko kiedy zrobiliśmy sobie sesję BDSM
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
14.09.2023, 20:42
Może to się wam wydać trochę śmieszne ale ja mam inny patent
Po RC robię się dzik i to kurewski ale że wpierdalam to zazwyczaj bez opamiętania to mam rozpierdol typu "ruchanie podczas joggingu" a jak wiadomo w biegu nie podupczysz jeśli partnerka nie może cię dogonić
To chemsex więc powinno być chem...
I powiem szczerze że jeśli chodzi o sex po chemii to w moim przypadku viagry i kamagry ustępują miejsca trazodonowi
Wrzucam 400mg możecciut więcej idę spać, ok rano nie ma opcji żebym się położył na brzuchu mogęnnim cegły kruszyć więc się budzę i biorę z zaskoczenia
Tak na mnie działa.
Jeśli nie mogę dojść to odpuszczam bo już kilka razy miałem... kilka godzin obaw w bólu że mi fiuta rozerwie ~6h
Tak ja to widzę.
Po RC to jestem zbyt mało delikatny
Po RC robię się dzik i to kurewski ale że wpierdalam to zazwyczaj bez opamiętania to mam rozpierdol typu "ruchanie podczas joggingu" a jak wiadomo w biegu nie podupczysz jeśli partnerka nie może cię dogonić
To chemsex więc powinno być chem...
I powiem szczerze że jeśli chodzi o sex po chemii to w moim przypadku viagry i kamagry ustępują miejsca trazodonowi
Wrzucam 400mg możecciut więcej idę spać, ok rano nie ma opcji żebym się położył na brzuchu mogęnnim cegły kruszyć więc się budzę i biorę z zaskoczenia
Tak na mnie działa.
Jeśli nie mogę dojść to odpuszczam bo już kilka razy miałem... kilka godzin obaw w bólu że mi fiuta rozerwie ~6h
Tak ja to widzę.
Po RC to jestem zbyt mało delikatny
15.09.2023, 06:16
@"Pro8l3m" hahaha jprdl ta historia zrobi mi dziś dzień chyba. Słyszałem, że u niektórych trazodon osłabia, u innych podnosi libido, ale czegoś takiego to nie słyszałem. Gdyby dopisali Twoja historię do ulotki więcej ludzi braloby ten lek heh
15.09.2023, 08:57
(15.09.2023, 06:16)fiodor napisał(a): @"Pro8l3m" hahaha jprdl ta historia zrobi mi dziś dzień chyba. Słyszałem, że u niektórych trazodon osłabia, u innych podnosi libido, ale czegoś takiego to nie słyszałem. Gdyby dopisali Twoja historię do ulotki więcej ludzi braloby ten lek heh
W sumie to po części to jest w ulotce xd bo jest wpisana informacja że może powodować długotrwałą bolesną erekcję😛 ale trochę trzeba być czujnym bo może uszkodzić
Napewno jest większa.
Po za tym podniecenie daje mi myśl że zawodnik jest w takiej formie że mógłbym ją nim przepiłować
Orgazm napewno intensywniejszy.
Poznałem kilku użytkowników tego leku i tylko u mnie występuje to z taką regularnością i powtarzalnością.
U nich funkcje seksualne też poprawione ale bez takich rewelacji.
Priapizm to jest jak się rozluźnić nie może i nie opadnie tylko naczynia skurczone powodują ból.
Doświadczyłem tego uboku ale nie o tym tu pisze, w takim stanie sex ci nie w głowie xd
Po za tym podniecenie daje mi myśl że zawodnik jest w takiej formie że mógłbym ją nim przepiłować
Orgazm napewno intensywniejszy.
Poznałem kilku użytkowników tego leku i tylko u mnie występuje to z taką regularnością i powtarzalnością.
U nich funkcje seksualne też poprawione ale bez takich rewelacji.
Priapizm to jest jak się rozluźnić nie może i nie opadnie tylko naczynia skurczone powodują ból.
Doświadczyłem tego uboku ale nie o tym tu pisze, w takim stanie sex ci nie w głowie xd
23.09.2023, 20:32
Tak tylko wtrące, ze fajny ostatnio miałam po wisni i buszku. Heh no ciekawie wjechało.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
23.09.2023, 20:35
Ludzie dalej o tym chemsex... macie poppersy jest mdma i 4mmc po co szukać innych wrażeń?
18.11.2023, 02:07
Nepa ostatnio testowałem i libido w chuj upp