Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-CMC, Ortoklefedron
15.09.2023, 11:31
Jedni traktowali to tylko jako ponury, nieśmieszny żart, inni podchodzili do tego z dozą przerażenia, a jeszcze inni postanowili rzucić te dopki w pizdę, wiedząc jakie nowości się szykują. No i jest, piekne, klarowne, niebrązowe 2-CMC.
Zauważyłem to u naszego ostatniego partnera Zzzzapa. Porównując 2mmc do 3mmc i 4mmc, to wyobrażam sobie porównanie 2cmc do 3cmc i 4cmc. Jedyne co będzie wspólnego moim zdaniem, to to że będzie kurewsko smażyć xD
Zauważyłem to u naszego ostatniego partnera Zzzzapa. Porównując 2mmc do 3mmc i 4mmc, to wyobrażam sobie porównanie 2cmc do 3cmc i 4cmc. Jedyne co będzie wspólnego moim zdaniem, to to że będzie kurewsko smażyć xD
15.09.2023, 14:54
2 dopamina i noradrenalina
3 dopamina, noradrenalina i trochę serotoniny
4 dopamina, noradrenalina u sporo serotoniny.
Przy czym zapasy serotoniny są niewielkie. Przy 3 2-3 może 4 wrzuty dają odczuwanie jakieś tam sero, przy 4 po jednej maks dwóch wrzutach nie ma już serotoniny.
Każdy kto twierdzi, że cała noc czuje serotoninę lub, że po tygodniu przerwy od czwórek czuć aero kłamie.
@"PUDZILLA" nie widzę tego produktu u wymienionego wyżej vendora
3 dopamina, noradrenalina i trochę serotoniny
4 dopamina, noradrenalina u sporo serotoniny.
Przy czym zapasy serotoniny są niewielkie. Przy 3 2-3 może 4 wrzuty dają odczuwanie jakieś tam sero, przy 4 po jednej maks dwóch wrzutach nie ma już serotoniny.
Każdy kto twierdzi, że cała noc czuje serotoninę lub, że po tygodniu przerwy od czwórek czuć aero kłamie.
@"PUDZILLA" nie widzę tego produktu u wymienionego wyżej vendora
15.09.2023, 19:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.09.2023, 19:35 przez voice.of.voiceless.)
Lukas1985 https://zzzzap.nl/product/2cmc-kristalbrokken/
out of stock, co daje mi pole do namysłu, jakoby wpadło to w tym samym czasie do zachodnich v jak 2-mmc, a z obserwacji zauważyłem, że chwila po tym ostatnim banie co benzo i 4cmc zbanowali (bodajze pazdziernik 2021 w NL) wprowadzili 2mmc i 2cmc na sklepy, to drugie juz widzialem ale szybko sciagneli, kiedys, teraz dopiero zauwazylem spowrotem
jesli mnie pamięć nie myli, ale jestem przekonany, że przez chwilę widziałem u zachodnich ziomków 2cmc, a potem zniknęło i zaczęło się gigantyczne pchanie 3cmc wszędzie wszystkim
fiodor ale proszę, bez takich uszczypliwości, bo to jest już hejt
out of stock, co daje mi pole do namysłu, jakoby wpadło to w tym samym czasie do zachodnich v jak 2-mmc, a z obserwacji zauważyłem, że chwila po tym ostatnim banie co benzo i 4cmc zbanowali (bodajze pazdziernik 2021 w NL) wprowadzili 2mmc i 2cmc na sklepy, to drugie juz widzialem ale szybko sciagneli, kiedys, teraz dopiero zauwazylem spowrotem
jesli mnie pamięć nie myli, ale jestem przekonany, że przez chwilę widziałem u zachodnich ziomków 2cmc, a potem zniknęło i zaczęło się gigantyczne pchanie 3cmc wszędzie wszystkim
fiodor ale proszę, bez takich uszczypliwości, bo to jest już hejt
@"PUDZILLA" faktycznie mój błąd. Szału to nie zrobi. Może w jakiś sposób delikatnie zastąpi 3cmc ale nie liczylbym na to. Raczej rynek może ewoluować w dwie strony - vendorzy pójdą w klasyki albo w nowości. W nowościach ciekawe co wymyśla choć patrząc na ostatnie to bez szału.
Btw rozumiem, że Fiodor kończy coś do mnie ? A cóż mu zostało jak nie czepianie się pierdół 😉. Zwłaszcza, że nie reaguje zbytnio na zaczepki to stara się zwrócić uwagę. Zachowanie jak 15-to latka który nie ma nic ciekawego do zaoferowania.
Btw rozumiem, że Fiodor kończy coś do mnie ? A cóż mu zostało jak nie czepianie się pierdół 😉. Zwłaszcza, że nie reaguje zbytnio na zaczepki to stara się zwrócić uwagę. Zachowanie jak 15-to latka który nie ma nic ciekawego do zaoferowania.
15.09.2023, 23:38
Takich substancji na już kilka się znajdzie. Jednak Chińczycy zupełnie inaczej patrzs na to wszystko. Kto by się spodziewał jakichś Bu czy Ku 🤷
16.09.2023, 06:07
Lukas1985 młocie właśnie sam się przy wszystkich przyznałes, że to Ty szukasz próbujesz mnie zaczepiać, a ja na to nie reaguje. Tak jak i parę innych osób, które zaczepiasz. I kto tu zachowuje się jak gimbus. Mimo, że offtop proszę nie usuwać.
Albo żeby nie był offtop to nie oscenialbym 2cmc póki nie sprawdzę, bo o 2mmc też pisali, że bez sensu. Mimo to wcale nie taki szajs jak się wydawało.
Albo żeby nie był offtop to nie oscenialbym 2cmc póki nie sprawdzę, bo o 2mmc też pisali, że bez sensu. Mimo to wcale nie taki szajs jak się wydawało.