Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
03.07.2023, 14:44
Uważam, że na imprezę najlepszym środkiem jest zdecydowanie 3cmc (z tego co do tej pory testowałem)
Jest to sprzęt bardzo 'towarzyski', nada się na posiadówkę jak i do poszalenia na parkiecie a zdecydowana większość ludzi robi się po nim bardziej empatyczna co sprzyja bliższym kontaktom😀
Jest to sprzęt bardzo 'towarzyski', nada się na posiadówkę jak i do poszalenia na parkiecie a zdecydowana większość ludzi robi się po nim bardziej empatyczna co sprzyja bliższym kontaktom😀
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
03.07.2023, 15:51
3cmc sprawdzone każdy zna więc nie ma co tu kombinować kto ma na imprezie 3cmc ten ma władze zawsze się jakas morda przyklei na kreske
04.07.2023, 12:30
Ja od siebie polecam 4CMC zażyte oral. 0,5 g bobka i 4 godziny imprezy zlatuje jak z bicza
26.08.2023, 14:57
Najlepiej to być trzeźwym bo ktoś Cię jeszcze weźmie i okradnie albo zgwałci.
28.08.2023, 07:17
Na imprezke to tak jak wyżej napisała Monika: MDMA (ale nie za dużo) i 3CMC też sie dobrze sprawdzi.
Fetka też jest wporządku na impreze a jak ktoś ma gruby portfel to wiadomo Koko
Pamiętajcie tylko żeby uzupełniac płyny podczas baletów żeby sie nie odwodnić xd
Fetka też jest wporządku na impreze a jak ktoś ma gruby portfel to wiadomo Koko
Pamiętajcie tylko żeby uzupełniac płyny podczas baletów żeby sie nie odwodnić xd
17.09.2023, 13:19
Na imprezkę Mdphp od Pabla fajnie działa nie widać nic po oponęcie oraz 3cmc Bandit ja na tym latam i nie narzekam