Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
18.09.2023, 20:43
hmm, 40-50mg etizolamu, o kurwa 2 tygodnie nie wiedzialem co sie ze mna dzieje
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
18.09.2023, 20:54
Trzy klony bez tolerancji plus maczanka od smartszop'u z 20k18 byla miazga w huj spanko dwa dni malo co sie nie spierdolilem ze chodow xd
18.09.2023, 21:03
Również dopisuję 2 dni tripu na clonozepamie następnego dnia na praktyki. Z tego co mi opowiadali to stałem pół godziny i się patrzyłem na pracownika mając wewnętrza beke. Praktyki u mechaników zawsze śmiesznie
18.09.2023, 21:09
a wy kurwa wiecie co to sa dawki? to nie jest watek o mixach substancji czy najdluzszej pizdzie, tylko ILE MG/G DANEJ SUBSTANCJI PRZYJELISCIE
18.09.2023, 22:18
0,5 g 3-fea - serotoninowy rozpierdol z delirycznymi halunami, słabe serce przez jakiś czas potem oraz masakryczne urojenia i halucynacje słuchowe przez ok miesiąc po
sample benzo w prochu zjedzone na przestrzeni paru godzin, flunitrazepam, nitrazepam, fenazepam i coś tam jeszcze było - nic mi sie nie stało
dawki po 100 mg klonazolamu w 1 h bo urwał mi sie film - bardzo częste w mojej karierze
pewna spidująca sól na strzała praktycznie z efylonem + spalona maczana = zapaść serca, prawie zgon
Pewnych substancji przyjętych w pojebanych dawkach nie zaliczam do overdose - 3-ho-pcp w ilościach parokrotnie przekraczających ciężkie dawki to dla mnie rarytas i dobry pizding nie overdose Po wielokrotnie powtarzanych dawkach 3-ho-pcp, uczucie degradacji psychicznej, kompletna derealizacja, uczucie "że tak już zostanie", rozpierdol ego i wszystkiego
JESTEM ZAMROŻONYM ŻULEM I ŻULEM POZOSTANE ALE SNIFF 3-HO-PCP MUSI BYĆ
sample benzo w prochu zjedzone na przestrzeni paru godzin, flunitrazepam, nitrazepam, fenazepam i coś tam jeszcze było - nic mi sie nie stało
dawki po 100 mg klonazolamu w 1 h bo urwał mi sie film - bardzo częste w mojej karierze
pewna spidująca sól na strzała praktycznie z efylonem + spalona maczana = zapaść serca, prawie zgon
Pewnych substancji przyjętych w pojebanych dawkach nie zaliczam do overdose - 3-ho-pcp w ilościach parokrotnie przekraczających ciężkie dawki to dla mnie rarytas i dobry pizding nie overdose Po wielokrotnie powtarzanych dawkach 3-ho-pcp, uczucie degradacji psychicznej, kompletna derealizacja, uczucie "że tak już zostanie", rozpierdol ego i wszystkiego
JESTEM ZAMROŻONYM ŻULEM I ŻULEM POZOSTANE ALE SNIFF 3-HO-PCP MUSI BYĆ
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
18.09.2023, 22:52
tez ostatnio zjadlem w ciagu 2h 11pigul 2c-b podpisanych 24mg ale tutaj niektorzy neguja to ze mialy 24mg takze nie wiem
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.09.2023, 17:17
Rekordowej dawki benzo nie pamiętam xD ale przespane było 24h, pobudka klonik i następne 12h
Ale przypomniała mi się z tym śmieszne powiązanie: Oglądałem dextera i był tam wątek że jego siostra wpierdalała alpre, jebła autem, dexter przyszedł i ona mówi "Nie pamiętam ile wziełam i co się stało" - w chuj mnie to rozbawiło, bo sobie myśle, no tak właśnie to działa
Ale przypomniała mi się z tym śmieszne powiązanie: Oglądałem dextera i był tam wątek że jego siostra wpierdalała alpre, jebła autem, dexter przyszedł i ona mówi "Nie pamiętam ile wziełam i co się stało" - w chuj mnie to rozbawiło, bo sobie myśle, no tak właśnie to działa
30.09.2023, 21:31
No i poszła czwórka 3cmc w parę godzin, wiele lepszych zawodników ale rzadko mi się zdarza tyle zjeść,ale że działało porządnie to i dorzuty były
kocham piwo