Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
12.09.2023, 22:14
kot_kreskowy no właśnie sęk w tym, że chciałbym poznać dawkowanie zaawansowanego ketomajstra tego 4mmc, tyle.
dawki, plus czas działania, dadzą tu trochę pola do manewrów.
i właśnie z racji tego czym wcześniej się zaprawiasz, tym bardziej mnie interesuje dawkowanie tego 4mmc
dawki, plus czas działania, dadzą tu trochę pola do manewrów.
i właśnie z racji tego czym wcześniej się zaprawiasz, tym bardziej mnie interesuje dawkowanie tego 4mmc
13.09.2023, 03:47
@"PUDZILLA"
Zaintetesuj sie sobą.
Dawkowanie tego specyfiku jest ogólnie znane, a ja nie przypominam sobie abym tu nie zamieszczał danych,o które prosisz.
Poszukaj sobie, na pewno je znajdziesz w którejś z moich opinii.
Nic się nie zmieniło w tej kwestii.
Edit. Prosze o połączenie postów.
Zaintetesuj sie sobą.
Dawkowanie tego specyfiku jest ogólnie znane, a ja nie przypominam sobie abym tu nie zamieszczał danych,o które prosisz.
Poszukaj sobie, na pewno je znajdziesz w którejś z moich opinii.
Nic się nie zmieniło w tej kwestii.
Edit. Prosze o połączenie postów.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.09.2023, 05:54
kot_kreskowy a jakie to suple tak zajadasz, żeby przegryzać je później mefem z takim apetytem ?
13.09.2023, 06:12
(12.09.2023, 19:31)kot_kreskowy napisał(a): @"PUDZILLA"
Nie ma nawet najmniejszego znaczenia jakie ja waliłem dawki, ponieważ wiesz doskonale czym zaprawiłem się wcześniej i jaki serotoninowy holocaust sobie zaserwowawałem.
Po tak absurdalnej sumarycznej dawce MDMA jaką wpierdoliłem, to że mnie ten mefedron klepał możemy zawdzięczać tylko dwóm możliwościom;
#dobrej jakości mefedronu
#nadludzkich zasobach serotoniny w moim organiźmie
Z racji, iż żadne supermeny po tej planecie nie stąpają (poza pigułkami ElPatrona ) wniosek jest tylko jeden i sam go doskonale znasz.
To, czego nie wypłukało ze mnie mdma, wypierdolił do końca mefedron ☺
A z racji, że tata dba o swoją serotoninkę opierdalając suple, stosując od lat zbilansowaną dietę oraz pracując na dachu, gdzie słoneczka mam w opór cały jebany rok, już za niedługo znów będę gotowy na terminatorowe całonocne walenie konia😎
Aż mi kurwa pęcherze powyłażą
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Szkoda mi tego czytać.
Wrzucam ignora. Nie czuję potrzeby wchodzenia w dalsze dyskusje a zrobi się nieprzyjemnie. I coraz bardziej się przekonuje, że w tych opiniach jest sporo fantazji.
13.09.2023, 06:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.09.2023, 06:50 przez kot_kreskowy.)
fiodor
Centrum, magnez z potasem i jakiś czas temu wprowadziłem żelazo a wycofałem wapno, jednak chyba wapno wróci do diety.
Lukas1985
Najlepiej zrobisz dając ignora wszystkim tu👍
😎
Centrum, magnez z potasem i jakiś czas temu wprowadziłem żelazo a wycofałem wapno, jednak chyba wapno wróci do diety.
Lukas1985
Najlepiej zrobisz dając ignora wszystkim tu👍
😎
NIE dla OPIO !!!
15.09.2023, 05:24
Wizualnie jest to bodajże najbardziej zachecajacy i najlepiej wyglądajacy specyfik za mej kadencji;-)...nawet ten zapach paradoksalnie stał się wysublimowany i wykwintny ...budzi we mnie sentymentalne skojarzenia;-)...ten żółty kolor i konsystencja kojarzy mi się z czymś słodkim i smacznym niczym mleko w proszku jak za małolata sie w buzi mamlało i uwalniał sie smak albo z koglem-moglem...aż mam ochotę wrzucić to do kubka dodać cukru żółtka i utrzeć;-)
15.09.2023, 20:29
Zamówiliśmy 5g z 3 szczurami w tym Ja.
Otrzymaliśmy żółte pachnące kamienie
A więc tak: Na początek każdy 150mg sniff bombka 200mg
Czekamy 5 min i bumm wjeżdża fala euforii gęba nam się nie zamyka. Jest mega przyjemnie, pluszowo. Speed i euforia. Słuchaliśmy muzyki, graliśmy na xboxie cała noc i rozmawialiśmy. Peak po zarzuceniu 350mg trwał jakieś 2h po kolejnych godzinach słabnie. Do rzucaliśmy. Śmiało mogę powiedziec że temat 10/10 Całe 5g poszło w 1 noc.
Na pewno wleci kolejne zamówienie
Polecam😋
Otrzymaliśmy żółte pachnące kamienie
A więc tak: Na początek każdy 150mg sniff bombka 200mg
Czekamy 5 min i bumm wjeżdża fala euforii gęba nam się nie zamyka. Jest mega przyjemnie, pluszowo. Speed i euforia. Słuchaliśmy muzyki, graliśmy na xboxie cała noc i rozmawialiśmy. Peak po zarzuceniu 350mg trwał jakieś 2h po kolejnych godzinach słabnie. Do rzucaliśmy. Śmiało mogę powiedziec że temat 10/10 Całe 5g poszło w 1 noc.
Na pewno wleci kolejne zamówienie
Polecam😋