Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co to jest?
20.09.2023, 12:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.09.2023, 12:31 przez kot_kreskowy.)
(19.09.2023, 12:45)Merry napisał(a): JureKiler bardzo mocna amfa z pomorza która opanowała rynek i wytrąciła kofeinową paste
Od dawna takiej dobrej nie było na rynku.
Nie jest to pasta, nie paruje i nie traci na mocy , próbowałam parę dni temu i jest naprawdę bardzo mocna
Tak, jest bardzo mocna ale na tym kończą się jej zalety, natomiast zaczyna się nieskończona lista wad począwszy od turbozwały, przez zryty czosnek a skończywszy nawet na rozjebanych nerkach.
(20.09.2023, 12:15)JaTylkoPatrze napisał(a): Przyjebałbym takiego makaronu
Naprawdę nie warto. Nie masz czego żałować. Wierz mi.
Mam tego szmelcu pod nosem od chuja i widzę co to robi z ludźmi.
Nie ćpajcie tego.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.09.2023, 15:16
kot_kreskowy fete ostatnio próbowałem 10 lat temu i jakoś nie spieszno mi 😂
Be objective and honest.
20.09.2023, 21:07
heh pamiętam, że ktoś to żółte coś zachawalał, jak najlepszą fetę pod słońcem, może to takie słońce jak dla Rumunii Nicolae Ceausescu - nazywany "śłońcem narodu, Słońcem Karpat"
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.09.2023, 07:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2023, 07:03 przez JaTylkoPatrze.)
Kiedyś jadłem żółtą fete i była dobra, dlatego spróbowałbym ten żołty "makaron" Kot_kreskowy chyba przesadza że tak demonizuje tą fetke
21.09.2023, 07:39
JaTylkoPatrze
Tak, demonizuję xd
Akurat mi jest najdalej do odrzucenia brudnych sortów o czym pisałem chociażby w działach Cola/Czy kupiłbyś brudny sort
A to jest po prostu najgorsze gówno pod słońcem.
Tak, demonizuję xd
Akurat mi jest najdalej do odrzucenia brudnych sortów o czym pisałem chociażby w działach Cola/Czy kupiłbyś brudny sort
A to jest po prostu najgorsze gówno pod słońcem.
NIE dla OPIO !!!
21.09.2023, 08:48
pamietam kiedys na miasto trafila rozowa i byla dosc mocna ale tak rysowala czosnek ze psychozy po niej byly i mysli samobojcze :__;
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
21.09.2023, 08:56
kot_kreskowy jadłam ten makaron parę dni temu i nie odczułam żadnego strucia ? Po 100mg wystrzeliło mnie na parę godzin piekna faza żadnych schiz mocny speed z nuta euforii i lekka zwala na drugi dzień (po paście mam większą zwalę). Twoim zdaniem co to jest jeśli nie amfetamina ? Bo za każdym razem jak ktoś wpadnie to w artykułach jest jasno napisane ,że to amfetamina ( nie żadne rc ) tak to by napisali pewnie ze amfa + cos tam . Znam ludzi którzy wypierdalaj to dzień w dzień I nikt nie ma problemów z nerkami ...
Nie szukam żadnej spiny tylko napisałam tak z ciekawości ...
Nie szukam żadnej spiny tylko napisałam tak z ciekawości ...
21.09.2023, 09:32
To smacznego. Jak dla mnie możecie to łopatą wpierdalać.
Mówię co myślę i co widzę. A widzę powykręcanych w chińskie osiem zjebów tańczących break dance'a szczęką.
Sam tego spróbowałem raz i nigdy tego nie dotknę. Smród i smak taki, że ciężko to ogarnąć. Musiałem to z nosa wydmuchać a i tak zapach i posmak jakiegoś rozpucha czy innej chemii utrzymywał się kilka h.
Niech każdy robi co uważa.
NIE dla OPIO !!!
22.09.2023, 07:09
uzytkownicy kiedy feta jest rzulta: 😱😣🤐😨🙄😳😩😵😫😥🤨
uzytkownicy kiedy kleksedron kleferein klefus jest bardziej brazowy od czekolady: 😁😍😎😋😋😊😉😙😚🥰🥰🤑
uzytkownicy kiedy kleksedron kleferein klefus jest bardziej brazowy od czekolady: 😁😍😎😋😋😊😉😙😚🥰🥰🤑