Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezpieczeństwo przy wplacaniu gotowki na gielde btc
27.09.2023, 15:52
Siemka mam pytanko do specow.
Do placenia uzywan giełdy bitbay, obecna nazwa Zonda crypto.
Moje pytanie jest następujące, czy jak przelewam złotówki na giełdę ze swojego konta bankowego i za to kupuje bitcoiny to w razie gdyby vendor miał przypał to organy są w stanie dojść do tego, że to ja i ze swojego konta robiłem przelewy czy zostaje to anonimowe. Dzięki za info pozdro
Moje pytanie jest następujące, czy jak przelewam złotówki na giełdę ze swojego konta bankowego i za to kupuje bitcoiny to w razie gdyby vendor miał przypał to organy są w stanie dojść do tego, że to ja i ze swojego konta robiłem przelewy czy zostaje to anonimowe. Dzięki za info pozdro
28.09.2023, 08:50
z tegi co mi wiadomo to tak
ale niech wypowie się ktoś bardziej w temacie. Jeżeli coś jest z konta bankowego to zawsze jest nie anonimowo
ale niech wypowie się ktoś bardziej w temacie. Jeżeli coś jest z konta bankowego to zawsze jest nie anonimowo
28.09.2023, 09:39
(27.09.2023, 15:52)bonzajmatejko napisał(a): Siemka mam pytanko do specow.
Mogą dojść do ciebie.