Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy mix wszystkiego w małych dawkach da mocny efekt?
@"PUDZILLA" na Dopku był taki użytkownik który mixował nie pamiętam nicku ale był znany z tego że właśnie mixował do dziś pamiętam jak nagle znikł a potem się okazało że zawał serca po mixie..
pamięta moze kto jego nick ?
pamięta moze kto jego nick ?
28.09.2023, 11:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2023, 11:03 przez voice.of.voiceless.)
kodow subst. ktore maja powinowactwo w te same receptory daja nieego kopa dla ludzi ktorzy lubia wykurwisty wypierdol. Ale nalezy zaznaczyc, ze ec50 tych substancji jest diametralnie roznie dla DAT SERT NET,, to jakby strzelić trzy razy na raz z shotguna w receptory. I logicznie jedno nie podbija drugiego, tylko oba działaja mocniej, ze względu na wieksze powinowactwo receptorów.
a mi zależy, na leciutkim smyraniu nie wielkimi dawkami, bo mocą tego mixu jestem pod wrażeniem.
28.09.2023, 12:28
ooooooooo Pigulak właśnie, coś mi mówi ten gościu. On chyba jeszcze na dopalamy był, licencjonowany kaskader
28.09.2023, 13:52
(28.09.2023, 11:01)PUDZILLA napisał(a):Szarlatanglupi cpun to martwy cpun
kodow subst. ktore maja powinowactwo w te same receptory daja nieego kopa dla ludzi ktorzy lubia wykurwisty wypierdol. Ale nalezy zaznaczyc, ze ec50 tych substancji jest diametralnie roznie dla DAT SERT NET,, to jakby strzelić trzy razy na raz z shotguna w receptory. I logicznie jedno nie podbija drugiego, tylko oba działaja mocniej, ze względu na wieksze powinowactwo receptorów.
a mi zależy, na leciutkim smyraniu nie wielkimi dawkami, bo mocą tego mixu jestem pod wrażeniem.
nieno racja on akurat mieszał na przygłupa i tak miał mocne serce że tak długo to trwało ...
28.09.2023, 13:55
(28.09.2023, 12:28)PUDZILLA napisał(a): ooooooooo Pigulak właśnie, coś mi mówi ten gościu. On chyba jeszcze na dopalamy był, licencjonowany kaskader
haha stary jak on kiedys kurwa dostal sample od mefista na start sklepu i tam dawali 3 rodzaje stim + cmc + jakis wynalazek ty ziom ja go pytam i jak ten wynalazek a on mowi ze odrazu wszystkie pomieszał do jednego wora i ładuje
28.09.2023, 15:46
no jedyny mix taki fajny dla mnie to dałem 4cmc choco 250 oral to od PAbla + 200 wciagłęm 3cmc bandita i git rewelka
28.09.2023, 21:29
(28.09.2023, 06:39)PUDZILLA napisał(a): podsumowując
18:15 20mg morfiny pr, 12mg opce (tylko tyle waga pokazała ekwiwalent błędu 2-4mg +/- zalozmy :v) - czuć było korbihno, byłem wręcz mocno zaskoczony, fizycznie weszło nieźle, a dyso z opio świetnie się skomponowało w efekcie fizycznej euforii
18:50 - 42mg estazolamu subl. + piwo dębowe 300ml (22.5mg etanolu) - tutaj już czuć było mocną sedacje, troche nasennie i amnezyjne
19:30 - zostało mi z 200ml piwa, więc dorzucam resztę 14mg estazolamu dopijając piwem.
20-21(?) - dopalam małego bucha z chmici
w międzyczasie korbinho, wiem, że domownik mi pączka i banany przyniósł to wieczorem przekąsiłem, byłem al dente. Na czillauciku, bez krzywych akcji, po prostu czułem się jak kisiel.
22:24
- pytanie jak czapa?
było zajebiście, nie pamiętam jak to pisałem, ale wiadomo jak to overdoserzy
Lukas1985 korzystniej dla zdrowia jest ładowanie gigadawek pojedynczych substancji, czy mixowanie takie rozsądnie? zdaję mi się, że to drugie, przez cały metabolizm które muszą przejść słoniowe dawki. Dla zdrowia psychicznego również.
Ciesze sie, że zasmakowałeś analnych przyjemnośći. Mam nadzieje że w końcu zaprosisz mnie na pr DD
29.09.2023, 09:34
"po co mixowac, lepiej piwo + buch ewentualnie 3cmc" XDDDD
moze dlatego, ze ludzie sa ciekawi nieznanego i nie sa ukontentowani faza wolmo/szypko
moze dlatego, ze ludzie sa ciekawi nieznanego i nie sa ukontentowani faza wolmo/szypko