Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację?
03.10.2023, 14:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.10.2023, 14:03 przez voice.of.voiceless.)
Epsiakos przecież ma, Nowa Nadzieja
Lukas1985 ja bym Sośnierza, Wiplera, Banasia i skarbnika ich dopisał jeszcze, oraz fakt, Sławek traci na debatach ze swetrem.
i ja polecam też kanał Szymon Mówi
Lukas1985 ja bym Sośnierza, Wiplera, Banasia i skarbnika ich dopisał jeszcze, oraz fakt, Sławek traci na debatach ze swetrem.
i ja polecam też kanał Szymon Mówi
03.10.2023, 14:08
Jak konfa zaczeła się wybijać to nawet miałem zagłosować ale potem przypomniało mi się że to takie same kurwy jak każde inne. Politykom powinno robić się tylko jedną żecz - nie wierzyć.
03.10.2023, 15:30
(03.10.2023, 15:17)PUDZILLA napisał(a): Martin zaden polityk konfederacji nie sprzedal sie za stanowisko w rzadzie, wiec poczekajmy z osądami
Ale wystarczyło że poczuli trochę poparcia i w szeregach konfederacji pojawiają się ciekawe osobistości bo musieli kimś na szybko zapchać puse miejsca, pamiętam też sprzed kilku miesięcy jak na powiązane z konfą fundacje szły przelewy na kilkadziesiąt tysięcy w skali parti żądzących to śmieszne kwoty ale to pokazuje że historia lubi się powtarzać i wzorce postępowania są te same. Według mnie nie ma co czekać bo jeżeli pozycja konfy będzie silna to skończą tak samo nie warci zaufania jak wszyscy inni.
03.10.2023, 19:34
Jasna sprawa, że prawda leży po środku.
Mnie najbardziej irytuje fakt, że politycy zapewniają nas o swoich poglądach, po czym skaczą z kwiatka na kwiatek po innych partiach byleby tylko pozostać przy korycie. I nagle się okazuje, że nurt partii do której przechodzi dziwnym trafem spasował się z jego poglądami XD
Co to ma być???
I ja rozumiem, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale żeby nagle taka drastyczna zmiana nurtu? WTF 😂
Co do Mentzena, słyszałem kiedyś o tym całym Akcie Konfederacji Gierzwałdzkiej, lecz nie przypuszczałem, że tam chodzi o stworzenie państwa kościelnego.
Nastepna sprawa - dążenie do wyjścia z Unii Europejskiej; to będzie katastrofa i to w naszym przypadku jeszcze większa od Brexitu. Trzebaba pamiętać, że cały czas jesteśmy beneficjentem a nie płatnikiem tak jak była Wielka Brytania. Koszt Polexitu to bedzie katastrofa gospodarcza. Wyobrażacie sobie, że dużą część tego chajsu będzie trzeba zwrócić?
Następna sprawa - brak aborcji dla ofiar gwałtu. Serio???
O braku tolerancji wyznaniowej czy uczuciowej nie wspomnę.
I żeby nie było,
"Sławomir Mentzen: Tak chcemy żyć!
1. Proste i niskie podatki
2. Dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców
3. Zniesienie biurokracji przy budowie domów i mieszkań
4. Ochrona gotówki
5. ZERO socjalu dla Ukraińców"
ja to co wymieniłeś, te główne 5 postulatów popieram całym sobą👍
Jednak jest również wiele rzeczy, których nie potrafię zaakceptować bo z mojego punktu widzenia jest to popierdolone.
Jednocześnie nie wyobrażam sobie oddania głosu na pis/lewicę/hołownię czy psl.
Nie skreślam jeszcze konfy aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad platformą. (Chociaż uważam że ryży chuj powinien odejść na emeryturę)
Mnie najbardziej irytuje fakt, że politycy zapewniają nas o swoich poglądach, po czym skaczą z kwiatka na kwiatek po innych partiach byleby tylko pozostać przy korycie. I nagle się okazuje, że nurt partii do której przechodzi dziwnym trafem spasował się z jego poglądami XD
Co to ma być???
I ja rozumiem, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale żeby nagle taka drastyczna zmiana nurtu? WTF 😂
Co do Mentzena, słyszałem kiedyś o tym całym Akcie Konfederacji Gierzwałdzkiej, lecz nie przypuszczałem, że tam chodzi o stworzenie państwa kościelnego.
Nastepna sprawa - dążenie do wyjścia z Unii Europejskiej; to będzie katastrofa i to w naszym przypadku jeszcze większa od Brexitu. Trzebaba pamiętać, że cały czas jesteśmy beneficjentem a nie płatnikiem tak jak była Wielka Brytania. Koszt Polexitu to bedzie katastrofa gospodarcza. Wyobrażacie sobie, że dużą część tego chajsu będzie trzeba zwrócić?
Następna sprawa - brak aborcji dla ofiar gwałtu. Serio???
O braku tolerancji wyznaniowej czy uczuciowej nie wspomnę.
I żeby nie było,
"Sławomir Mentzen: Tak chcemy żyć!
1. Proste i niskie podatki
2. Dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców
3. Zniesienie biurokracji przy budowie domów i mieszkań
4. Ochrona gotówki
5. ZERO socjalu dla Ukraińców"
ja to co wymieniłeś, te główne 5 postulatów popieram całym sobą👍
Jednak jest również wiele rzeczy, których nie potrafię zaakceptować bo z mojego punktu widzenia jest to popierdolone.
Jednocześnie nie wyobrażam sobie oddania głosu na pis/lewicę/hołownię czy psl.
Nie skreślam jeszcze konfy aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad platformą. (Chociaż uważam że ryży chuj powinien odejść na emeryturę)
03.10.2023, 19:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.10.2023, 19:49 przez voice.of.voiceless.)
konfederacja.pl/program nie czytaj tego co pierdolą, bo nikf tego w konfie na poważnie nie bierze, a to tylko po to zeby zrazic niezdecydowanych
zreszta aborcja dla kobiet jest legalna, nielegalne jest tylko jej wykonanie przez lekarza
zreszta aborcja dla kobiet jest legalna, nielegalne jest tylko jej wykonanie przez lekarza
04.10.2023, 07:36
(03.10.2023, 15:30)Martin napisał(a): Ale wystarczyło że poczuli trochę poparcia i w szeregach konfederacji pojawiają się ciekawe osobistości bo musieli kimś na szybko zapchać puse miejsca, pamiętam też sprzed kilku miesięcy jak na powiązane z konfą fundacje szły przelewy na kilkadziesiąt tysięcy w skali parti żądzących to śmieszne kwoty ale to pokazuje że historia lubi się powtarzać i wzorce postępowania są te same. Według mnie nie ma co czekać bo jeżeli pozycja konfy będzie silna to skończą tak samo nie warci zaufania jak wszyscy inni.
A kogo takiego niegodnego zaufania mają na listach ? Jeśli nie pójdziesz i nie zagłosujesz to tak jakbyś poparł tego co wygra.
Czy wygra PiS czy PO to będzie dramat.
04.10.2023, 08:18
Niech idą głosować naiwniaki,biedaki i garstka piwnicznej polskiej inteligencji ktirzy i tak pozostaną biedakami pomimo jakichs tam ich cyklicznych okazjonalnych fajerwerków niewiele poprawi to ich codziennej wegetacji którą życiem nazywają beka fhuuj.